TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Užice najbolji orkestar za Vaše veselje

Nije lako danas organizovati proslavu. Mnogi od nas žele samo da obeleže, neki ipak vole kada se njihovo slavlje deli na društvenim mrežama, drugi vole da ugode svojim gostima najbolje moguće. U koju god grupu slavljenika da pripadate, sa najboljim trubama Srbije nećete razočarati niti jednog prijatelja niti gosta.

Naš kvalitet na daleko je poznat. Za nas govore zlatna odličja, pehari i najviše pozicije na postoljima najvećih i najpoznatijih festivala gde se nadmeću najbolje trube Srbije. Nekoliko godina za redom osvajamo prva mesta u više kategorija, a kao najznačajnija su najbolji trubački orkestar i najbolja truba Srbije.

Iskustvo dugo 20 godina

Imamo iskustva više od 20 godina. A naš trubački orkestra sa 11 vrsnih umetnika, učiniće da ovaj jedinstven limeni instrument, pretvori svaku pesmu i svaki ton u nezaboravan momenat za sve koji žele najbolje provode.

Zašto ne biste bili najbolji, upamćeni kao najbolji domaćini, najveseliji slavljenici, neka svi požele da se opet provedu kao na vašoj proslavi. Neka kumovi budu ponosni jer su bili na vašem venčanju, neka celo selo ili grad zna da baš vi slavite svoj rođenda, krstite dete, ili imate slavu i druge svečanosti.

Užice trubači najbolje sviraju

Ovakvi dani se ne ponavljaju, zašto rizikovati sa neproverenim pesmama i orkestrima. Imate priliku da za sebe i svoje sve goste obezbedite najbolje provode za sve događaje koje slavite.
Mi sviramo najbolju muziku, najbolje i najpopularnije pesme. Za vas, možemo učiniti najbolju listu pesama koje će trubači Užice tačno dogovoren momenat početi, ili zajedno sa vama i svim vašim dragim gostima trajati celog dana do kasno u noć.

Izaberite stare narodne pesme, tradicionalne i narodna kola, preko moderne i zabavne muzike, za posebne trenutke najbolje i najpopularnije instrumentale ili za odabrane goste strane hitove i Jazz melodije.

Slavlja, godišnjice, krštenja

Bez obzira koje slavlje da obeležavate, pozovite nas za sve vaše godišnjece, krštenja, veridbe i venčanja, uvek smo tu za vas.
Neka vaša proslava bude jedinstvena, posebna pamćena kao ni jedna do sada. Pozovite nas opet i budite najbolji sa nama. Jer mi smo najbolji trubači Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi