TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Ulcinj – Najbolji trubački orkestar za svadbe

Ulcinj je grad čije se ime pominje još davno. Nastao je pre 2.500 godina i najstariji ostaci grada potiču iz ilirskog perioda. U VI veku grad je dobio dve kapije, kapije donju istočnu i gornju zapadnu za ulazak sa kopna. Veoma velika i bogata istorija ovog grada čini ga veoma lepim i poznatim turističkim mjestom koji u svojoj bogatoj istoriji i u svojim muzejima krije mnogo priča o prošlosti kroz koju je ovaj grad prošao, opstajući u raznim vremenima i u raznim okruženjima.

Veoma vrijedna istorijska ponuda Ulcinja za turiste osim lepote plaža i mora predstavlja pravo uživanje za sve koji provode vreme odmaraju će se i letujući u Ulcinju. Ulcinj je takođe mesto gde se mnogi odlučuju napraviti svadbu i veselje, venčanje i punoletstvo. Proslave u Ulcinju, gradu sa velikim brojem lepih plaža su pravo zadovoljstvo, posebno u letnjim mesecima kada je grad pun turista iz raznih krajeva sveta. Na proslavama najbolje se veseli uz trubače i trubačku muziku, a kako su najbolji trubači Ulcinj upravo trubači Marka Danića, to će se Vaši gosti veseliti uz najbolju trubačku muziku.

Vrhunski kvalitet trubačke muzike, mnogobrojne pesme i veseli trenuci čine naš trubački orkestar najboljim trubačkim orkestrom za veselja. Pozovite nas u Ulcinj i pokažite svima da imate najbolju trubačku muziku.

Ulcinj je veoma lep turistički grad i svi Crnogorci ali i strani turisti vole da provode letovanje u Ulcinju. Na mnogim plažama, u kafićima i restoranima se odigravaju prava veselja uz trubače za svadbe Ulcinj.

Naš trubački orkestar zna da svira svaku vrstu muzike kakvu vi poželite. Bilo da su u pitanju izvorna narodna muzika, poznati hitovi domaćih i stranih pjesama kakve se samo mogu poželeti. Ako želite najbolje trubače na Vašoj proslavi pozovite trubački orkestar Marka Danića i uživajte u veselju kakvo Vam može priuštiti naš trubački orkestar. Veliki repertoar pesama koji sviraju naši trubači čini da se svako od gostiju na najbolji način proveseli uz vrhunske trubačke pesme, uz vrhunsku muziku najboljih trubača za veselja u Ulcinju.

Možete da nas kontaktirate putem broja koji vidite na vašem ekranu ili putem Vibera ili WhatsAppa klikom na ikonicu aplikacije a mi ćemo Vam odmah odgovoriti i u tačno dogovorenom vremenu se pojaviti na proslavi Vašeg veselja. Najbolji trubači Ulcinj dolaze i sviraju najbolje pesme, najbolje hitove domaće i strane muzike, sve pesme koje vi volite. Najbolji trubački orkestar za veselja, trubači Marka Danića su osvojili nagrade na mnogobrojnim festivalima trubačke muzike. Gostujemi i na televizijama i u rijaliti emisijama. Bili smo u Parovima što možete pogledati na našem sajtu a takođe nas zovu i u razne gradove Evrope na svadbe i druge srećne i radosne događaje.

Mi sviramo najbolje hitove uvseljavajući kako goste tako i domaćine. Za Vas i za sve Vaše najmilije, trubački orkestar Marka Danića u Ulcinju svira vrhunske trubačke pesme a da bi na Vašem srećnom događaju bili najbolji trubači samo treba da nas pozovete i da uživate uz vrhunsku trubačko muziku najboljeg orkestra za veselja trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi