TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Sremska Mitrovica za najbolje veselje

Često se umetnici nadmeću sa brojem osvojenih medalja i priznanja. Naša dela govore sama za sebe, a osim toga i publika koja nas je darovala najboljim muzičkim sastavom na trubačkim velikim skupovima. Osvajali smo prva mesta kao najpopularniji trubački orkestar, pojedini naši članovi su osvajali prva mesta i proglašavani za NAJBOLJU TRUBU, i svi oni su deo jednog orkestra, a na čelu najbolja truba Srbije, Marko Danić.

Sa našim orkestrom trubača, koji zbog vas postoji mnogo godina, konačno možete imati i na svom veselju u Sremskoj Mitrovici najbolji provod, onakav kakav dugo čekate za svoje goste. Sviramo sve pesme i svu muziku, samo poželite, ako niste sigurni, ne brinite, za vas imamo spremne liste najboljih i najpopularnijih pesama da vaše slavlje prođe kao najveseliji događaj u vašem mestu.

Svaki član našeg trubačkog sastava je umetnik na svom instrumentu, svaki od nas osvajao je pojedinačno prestižne nagrade na najvećim takmičenjima širom Evrope. Sada kao sastav, činimo nepobediv izbor za vaša slavlja, a najbolji trubač i frontmen našeg orkestra je najbolja truba Srbije Marko Danić.

Svirali smo i pravili najbolja veselja gde god smo bili pozvani, često i više puta kod istih slavljenika, jer su pamtili naše nastupe i poslušali svoje porodice, goste o dobrom provodu koji su iskusili sa našim zlatnim trubama.

Zato ne čekajte, odmah pozovite orkestar trubači Sremska Mitrovica, raspitajte se o terminu, načinu, uverite se u lak dogovor i najbolji provod može da počne.

Često smo pozivani da vodimo svatove i uz kuma nezaboravno uveseljavamo sve svatove, uz vaš zahtev u tačno dogovoren momenat ulazimo na sečenje torte, pozovite nas i slavlje za vaše najmilije, drage osobe, za vašu decu ili kolege može da počne.

Budite deo pobednika, jer sa našim najboljim trubama uvek ste pobednici ma kakvo slavlje da organizujete. Osetite isto zadovoljstvo kao mnogobrojne slavne i poznate ličnosti koje smo pratili po turnejama, budite deo slavlja kao publika u televizijskim emisijama i zajedno sa nama i Markom Danićem u Sremskoj Mitrovici napravite najbolje veselje tog dana i noći.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi