TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Niš najbolji orkestar za svadbe i proslave

Najbolji trubači Niš za sve prilike, za bilo koje događaje, za dan ili noć, za najbolji trenutak, najbolje pesme i provod. Sada sve možete sa najboljim trubačima koji će svirati na vašem veselju u Nišu.

Mi smo najbolji trubači Srbiji, višestruko nagrađivani na svim festivalima, na velikim saborima trubača i ne samo širom Srbije, nego i po nastupima u celom regionu pa i u Evropi.

Zlatne medalje za trubači Niš

Za nas govore zlatne medalje i priznanja koja smo osvajali zbog ljubavi prema pesmi, trubama i najviše zbog vas. Vi ste nas birali za najbolje, uvek kada smo nastupali naše pesme ste birali za najbolje izvođene, naša tradicionalna kola ste birali za najbolje izvedena, naše trubače ste nagrađivali iz godine u godinu kao najbolju trubu Srbije a među njima višestrukog najboljeg trubača Marka Danića.

Uvek smo spremni da uz lak dogovor sa vama organizujemo brzo i lako najbolje provode, dolazimo u Niš, bilo da se venčavate, krštavate, slavite rođendane ili rođenja deteta, za sve vaše pobede i slavlja, najbolji trubači Srbije su uvek uz vas.

Trubači Niš za najbolje veselje

Kada kumovi zapevaju, uz naše trube ne može da prođe neopaženo jer mi znamo sve pesme. Uvek smo raspoloženi da sa vama dogovorimo najbolje pesme za vašu priliku. Liste gotovih najboljih pesama za posebno vas i vaše goste su spremne. Narona mutizika, zabavna, pop i instrumentali, strani i domaći hitovi, tradicionalne pesme, samo izaberite i najbolje slavlje može da počne.

Pozovite nas na jedan od brojeva telefona, odaberite lokaciju za vaše slavlje, termin i pesmu, ostalo prepustite nama, jer najbolji trubači Srbije će kao i kad smo pratili poznate zvezde naše estrade, kao na svim saborima i festivalima, uveličati vas pesmom, za sve vaše rođake, porodicu, najmilije i sve goste.

Uz nas su mnogi doživeli najbolji provod u Nišu jer smo orkestar najboljih trubača. Mediji sa nacionalnom frekvencijom, radio emisije, zabavni programi, organizovane proslave na trgovima velikih gradova, medijske ličnosti, glamurozne svečanosti, svi su uživali uz prodorne zvukove naših nagrađivanih truba.

Zato ne dozvolite da najlepši trenuci prolaze drugačije od najboljeg, sada imate priliku da konačno na pravi način proslavite i veselite se kako zaslužujete, uz najbolje trubače Srbije i Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi