TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kladovo najbolji orkestar za vaša veselja

Veselja, srećni i radosni događaji prava su prilika da se opustite, da uživate, da se najbolje provedete uz prijatelje i familiju, uz sve Drage ljude koje volite u svojoj blizini.

Trubači Marka Danića kod opštine

Trubači za venčanja

Trubači Kladovo uvek se pozivaju da ispune svaku vašu želju, da na vašem slavlju nastupe sa repertoarem pesama i kola koji će ispuniti očekivanja svih vaših gostiju, uz koje će se radovati i veseliti svi i u najboljem raspoloženju proslaviti srećan događaj.
Mi želimo da vam kažemo da smo orkestar koji se uvek redovno poziva i koji zadovoljni domaćini i slavljenici veoma rado preporučuju svim prijateljima i familiji.
Uz zvuke najboljih truba orkestra Marka Danića vaše slavlje biće događaj o kome se priča.
Zato nas veoma rado preporučuju gosti svojim prijateljima jer ko jednom čuje kako orkestar Marka Danića zvuči, uvek će nas rado pozivati na sva svoja slavlja bilo koji povod da je u pitanju.

Repertoar trubači Kladovo

Orkestar najboljih trubači Kladovo za vas pripremio je sve one pesme i kola koja najviše volite da slušate a u njih možemo da ubrojimo sve od onih najstarijih izvornih pesama, preko narodne muzike, starogradskih pesama i kafanske muzike, popularne muzike, hitova svih vremena, valcera, džez muzike, domaće pop, zabavne i filmske muzike.

Ako želite da se veselite uz stranu muziku budite sigurni da će orkestar Marka Danića sa zadovoljstvom svirati najpopularnije hitove stranih pesama i filmova.
Uz nastup najboljeg trubačkog orkestra u Kladovu vaše veselje će biti događaji o kome pričaju svi.
Nekad nije ni bitan povod jer želimo da se proveselimo, da okupimo svoje prijatelje i u najvećem zadovoljstvu proslavimo svoje srećne i važne trenutke.

Trubači Kladovo najavljuju tortu

Okupljeni oko torte vesele se svi jer trubači Marka Danića najavljuju iznošenje torte pred goste. Taj svečani trenutak najavljujemo pesmom po vašoj želji.

Trubači za veselje

Trubači za veselje

Svi žele da ih dočekaju trubači, svi se raduju kada uz prve zvuke trube najavljujemo početak slavlja. Pratimo svatove po mladu, nastupamo ispred opštine i ispred crkve ili manastira.
Tu smo da zasviramo kolo, da uz naše zvuke trube zaigraju svi. Uvek po vašoj želji i po vašem zahtevu u tačno dogovorenom trenutku trubači Kladovo dolaze da ispune svaku vašu želju da našu reč uvek održimo.

Popularan trubački orkestar

Orkestar koji je poznat širom Srbije i inostranstva vama je na raspolaganju da pokažemo da smo najbolji, da se uverite i vi zašto su trubači Kladovo orkestar koji preporučuju svi.
Nastupali smo u rijalitiju Parovi, gostovali smo u Žikinoj šarenici, pobeđivali na festivalima. Prvaci smo Guče i za vas spremni smo da ulepšamo sve trenutke uz pesme i kola po vašem izboru i želji.

Liste pesama za veselja

Naše liste pesama koje smo pripremili kako bi smo vam olakšali da pronađete onu pesmu koju najviše želite poređane su po vrstama slavlja. Na svakom veselju postoje pesme koje su karakteristične za tu vrstu slavlja, koje se najviše traže. Zato nemojte čekati nego nas pozovite, pritisnite dugme na vašem telefonu za poziv, Whatsapp ili Viber poruku i budite sigurni da ćemo odmah odgovoriti na svako vaše pitanje i u tačno dogovoreno vreme doći na vaše veselje.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi