TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Celje – Vrhunski trubači u Sloveniji

Celje je grad koji leži na reci Savinji u jugoistočnom delu prostrane celjske doline. Grad Celje je osnovan pre više od 20 vekova i kroz istoriju je bio važno i veoma naseljeno mesto sa utvrđenjima, zidinama i kulama.
U vreme Kelta, grad Celje se zvao kao Kelea što je na keltskom značilo sklonište.

Celje je veoma lep i sređen grad u kome se ljudi osećaju veselo i zadovoljno i u kome se prave veselja, venčanja i punoletstva. Koje god venčanje i veselje da pravite u Celju, najbolji trubači Celje su trubački orkestar Marka Danića koji u Sloveniju dolazi i svira sve vrste pesama koje Vi poželite. Vrstu muzike koju najviše volite da slušate, najbolji trubači Slovenije u Celju sviraju na svadbama i na veseljima.

Velik repertoar pesama, izvornih pesama, kola, estradnih hitova i valcera, sve što poželite na Vašem veselju, trubači Marka Danića na najbolji način i sa najvećim žarom će odsvirati i učiniće da se Vaši gosti osećaju veselo i srećno.

Trubači Celje su najbolji trubači kada se iznosi torta pred goste. Bilo da se radi o venčanju ili proslavi punoletstva, veridbi ili krštenju, najbolji trubački orkestar je tu uvek spreman da svira najbolje hitove i najbolju muziku koju Vi poželite da slušate. Vrhunski kvalitet pesama i veliki repertoar koji sviraju najbolji trubači Marka Danića čini da se na Vašem veselju svi lepo provedu, da uživaju u najboljim pesmama i najboljim hitovima Slovenske i Balkanske muzike.

Mi smo najbolji trubači, pobednici festivala u Guči, trubači koji su gostovali na mnogim televizijskim emisijama, nastupali smo u rijalitiju Parovi a da bi došli na vaše veselje sve što treba da uradite je da nas kontaktirate putem Vibera ili WhatsAppa klikom na dugme u dnu ekrana Vašeg telefona. Javite nam se jer mi smo uvek online i odgovaramo odmah. Ukoliko želite najbolje trubače u Sloveniji, pozovite trubački orkestar za veselja i uživajte u najboljoj trubačkoj muzici na Vašoj proslavi.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi