TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Beograd garancija vrhunskog provoda

Svi znaju da su uz trubače najbolja slavlja a orkestar trubači Beograd garantuje vrhunsku proslavu za vaše najdraže familiju, prijatelje, ljude do kojih vam je stalo.

Majstori trube orkestra Marka Danića će svirati pesme i kola po vašim željama sa liste pesama koje vi odaberete iz bogatog repertoara koji broji preko 2.000 numera.

Svaka proslava je važan trenutak a mi ćemo je učiniti nezaboravnim događajem.

Orkestar Marka Danića stvoriće atmosferu o kojoj će se pričati dugi niz godina prenoseći radost kakva vlada na najvećem festivalu trubači u Guči. Zato će svaki vaš gost i stariji mlad biti oduševljen našim nastupom.

Svi gosti vole da se prevodu, da se svojim prijateljima pohvale na kakvom su sjajnom slavlju bili a dolazak trubači Beograd garancija je da će sve proteći upravo onako kako se poželeti može.

Nizovi najboljih pesama, hitova čuće se na vašem slavlju a svi koji vas znaju imaće samo reči hvale za veselje kakvom nema ravnog.

Trubači koji su nastupali na TV

Orkestar Marka Danića nastupao je u mnogobrojnim prilikama na festivalima, televizijama, narodnim veseljima širom Srbije, regije kao i Evrope. Uvek smo tu da bi na vašem veselju sve proteklo u najboljem redu.

Dobro raspoloženje je naš glavni cilj i znamo da smo uspeli kada tokom slavlja vidimo da se gosti zahvaljuju domaćinima na sjajnom veselju.

Trubači Beograd nastupaju u trenutku kada vama odgovara.

Dočekujemo goste, pratimo svatove, sviramo kod opštine i crkve kao i u glavnim trenucima veselja. Najavljujemo iznošenje torte pred goste i uvek smo tu uz vas da na vaš znak zasviramo vaše omiljene pesme i kola.

Uz trubače se najbolje veseli

Naši uspesi koje možete videti u mnogobrojnim snimcima i fotografijama sa veselja samo su dokaz da je poziv orkestra Marka Danića garant najboljeg slavlja.

Orkestar smo koji broji 10 članova, profesionalnih trubača koji vode poreklo iz poznatih trubačkih porodica. Još od ranog detinjstva smo zavoleli trubu i sa nestrpljenjem čekali trenutak kada smo mogli da nastupamo u orkestrima.

Naše iskustvo je veliko i zato smo orkestar koji će svojim nastupom ulepšati svako vaše slavlje.

Za odlično slavlje dovoljan je samo jedan poziv

Trubači Beograd dolaze u tačno dogovoreno vreme po vašoj želji a sve što je potrebno jeste da nam se javite.

Rezervišite naš dolazak putem telefona, pošaljite poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte svakom trenutku veselja. Orkestar Marka Danića dolazi u tačno dogovoreno vreme na mesto koje ste odredili, mesto gde dočekjete goste, odakle počinje veselje.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi