TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Truba – instrument koji se uvek čuje na proslavama

Istorija je puna događaja koje danas još uvek otkrivamo. Velike vojne pobede, ustoličenje kraljeva, poglavara, slavlje postignutog mira, razne ceremonije i događaji. Ni jedan od ovih datuma nije protekao bez muzike i pesme, a ni jedna pesma bez trube.

Trube su postojale i u doba starog Rima, kroz generacije trube su doživele evoluciju i sada je imamo u današnjem obliku i zvuku. Danas je ovaj instrument u najsavršenijem nivou, a najbolji zvukovi truba dolaze iz naših ruku, jer mi smo najbolji trubački sastav u Srbiji i Evropi, trubači Marka Danića.

I danas, kao i pre više vekova, ljudi su se uvek okupljali da se raduju, obeleže svoje srećne dane i proslavljaju, danas smo mi tu za vas i sve vaše goste.

Više od decenije smo najbolja podrška bilo kom slavlju, na bilo kom mestu, delu Evrope, na otvorenom, u hodu i pratnji sa kumom, nalepši momenat kada se seče svadbena torta, kada se objavljuje uspeh, podiže pehar, trube našeg orkestra zasviraju najbolje pesme i svi gosti i slavljenici sa ponosom stoje i radujemo se zajedno ceo dan i noć.

Zašto uvek nas pozivaju na proslave? Mi smo muzičari koji vole svoj posao, volimo pesmu, sviramo sve pesme i žanrove. Zbog vas smo pripremili samo najbolje pesme i hitove i pripremili ceo repertoar shodno datumu koji obeležavate ili prazniku. Izaberite pesmu, celu listu, narodnu muziku, Jazz hitove, modernu i pop, zabavne hitove domaće ili strane, iznenadićete se kada svoju omiljenu pesmu čujete iz naših truba.

Svaki član našeg sastava je pravi umetnik na svom instrumentu. Na mnogim festivalima smo gostovali, često po preporukama i pozivima mnogobrojne publike koja svake godine ponovo želi da čuje naše pobedničke trube i najbolju trubu Srbije Marka Danića.
Tako i slavljenici nas pozivaju da opet obeležimo njihove datume iz godine u godinu, po preporukama gostiju koji su već osetili čar najboljeg zvuka naših truba, čuli najbolje pesme, i žele da opet budu centralna tema svih događaja u svom mestu. Za njih smo uvek tu i vas koji ćete tek uživati.

Zbog toga, na jedan od brojeva, odmah pozovite, rezervišite, izaberite termin, pesmu, doba dana i noći, i najbolji provod je zagarantovan jer slavlje bez najboljih truba i Marka Danića ne sme da prođe.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi