TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Dolazak trubača znači početak proslave

Trenutak dolaska trubača i prvi zvuci truba označavaju početak proslave a orkestar Marka Danića potvrđuje vrhunsko izvođenje svojim nastupima i gostovanjima na mnogim proslavama širom Srbije i okruženja. Na mnogim koncertima poznatih ličnosti a takođe i pobedom na festivalima od kojih je najpoznatiji festival trubača u Guči, možemo se pohvaliti priznajima koje smo dobili.

Trubački orkestar Marka danića na brodu

Gostovali smo na koncertima mnogih estradnih umetnika ali takođe i na televizijama gde smo se proslavili nastupima kao onim u rijalitiji parovi kao i kultnoj narodno zabavnoj emisiji Žikina šarenica.

Orkestar Marka Danića svira najbolje i najlepše a u to ćete se sigurno vi uveriti veoma brzo kad budete čuli kako dobro orkestar Marka Danića zvuči uživo.

Naš orkestar svira svu vrstu muzike na vašim veseljima pa mnogi koji su nas jednom pozvali, pozivaju nas i na ostala svoje veselja jer su sigurni da će trubači Marka Danića ispoštovati svaki dogovor i doći tačno u dogovoreno vreme na mesto koje ste vi planirali.

Sviramo u svim krajevima zemlje i po svim običajima kako bi vama i vašim gostima priredili najbolje zadovoljstvo.

Orkestar Marka Danića je vrhunski trubački orkestar. Naši članovi trubu sviraju od najranijeg detinjstva a trubačko znanje se prenosi sa oca na sina. Na taj način porodičnim umećem, trubači neguju lepotu i zvukom trube ulepšavaju svako veselje.

Mi uz trubu odrastamo i zato je truba nama u duši a naša muzika je vesela i živa

Ima nešto u tome da trubači umeju najbolje da prenesu ono što je pisac pesme i kompozitor hteo da kaže. Zato se naša trubačka muzika oseti tokom celog slavlja, ljudi trubu vole da čuju i da se uz trubu vesele pa se i kaže da bez trube nema pravog veselja.

Mi sviramo na svim vrstama proslava, veridbe, venčanja, punoletstva, krštenja, godišnjice braka i mnoge druge vrste slavlja koje se svake godine održavaju.

Ako se pitate koji orkestar odabrati, budite sigurni da će trubači Marka Danića odsvirati najbolje i najlepše svaku pesmu koju poželite i sve ostalo po vašoj želji i po vašem izboru. Orkestar Marka Danića svira najbolje i najlepše a u svakom trenutku možete nas pozvati na svoje veselje. Naša muzika je najbolja i najlepša a povrh toga sviramo sve vrste pesama od narodne do zabavne, od strane do domaće, džez muziku i valcere. Sve što vi i vaši gosti poželite orkestar Marka Danića će svirati na veselju. Pozivaju nas da sviramo u trenucima kada se iznosi torta pred goste, u svadbenoj sali kao i kad se dočekuju i ispraćaju gosti i kumovi, kad se prate mladenci na venčanje, pre i nakon venčanja kao i u mnogim drugim trenucima zavisno od običaja do običaja.

Trubači za veselja u opštini na venčanju

Mi se sa domaćinima možemo lako dogovoriti i svirati muziku po vašoj želji u trenucima koje ste vi odredili. Možete napraviti spisak pesama koje će se svirati u kom momentu a možete takođe i tokom slavlja naručivati pesme koje će naši trubači svirati.

Pozovite nas i uživajte uz najbolji trubački orkestar, sjajno se proveselite i vašim gostima pričinite pravo zadovoljstvo.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi