TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Orkestar najbolji za proslave – trubači Beograd

Mnogobrojni su svirači i muzičari, a trubački orkestar Marka Danića je najbolji za sve vaše proslave u Beogradu.

Fantastičan sastav uvek je spreman da na vašem veselju podigne atmosferu i to radi najbolje zato što je svaki član orkestra ponaosob profesionalac na svom instrumentu i nagrađivan zlatnim medaljama, a kao deo orkestra najboljeg trubača Marka Danića, doživećete najbolji provod na veselju.

Mi sviramo i uveličavamo sve proslave u Beogradu, samo poželite, veridbe, svadbe, rođenja i krštenja, rođendane i bilo koje druge proslave, najbolje pesme i zvukovi naših zlatnih truba dovešće svakog gosta do nezaboravne proslave a vas kao slavljenika istaći od svih.

Naše medalje i trube govore umesto nas, osvajali smo prestižne nagrade, sabora, nagrade publike, bili smo pozivani na glamurozne svečanosti u zemlji i inostranstvu. Poznata imena naše estrade su često na svojim nastupima imale najjaču podršku i najbolje trube Srbije.

Za vas smo uvek spremni, u bilo koje vreme, odaberite najbolji datum za vašu proslavu u Beogradu, tačan termin kada želite da iznenadite svoje najmilije, porodicu i sve goste, budite deo nezaboravnog slavlja i provoda jer imamo spremne pesme za svaku priliku a orkestar Marka Danića će se pobrinuti da svi budu zadovoljni kao i svi prethodni slavljenici koji su nas često preporučivali svojim kumovima, porodicama i prijateljima ma koji događaj da se slavi.

Mnogo godina smo na muzičkoj sceni, ne samo Srbije, nego i zemalja u regionu pa i celoj Evropi. Najlepši provodi, najluđe noći i prezadovoljni gosti su samo deo provoda koji je zagarantovan sa nama, najboljim trubačima. Pozovite nas, uverite se u kvalitet, pružite sebi i svojim gostima najbolju muziku već sada!

Za nas ne postoje prepreke, kontaktirajte nas i predložite mesto, odredite datum, doba večeri ili tačan momenat kada želite da obradujete svoje voljene, izaberite pesmu ili listu spremnih pesama, na vama je samo da se prepustite i dobro provedete za vaše slavlje koje će sa najboljim trubačima biti zagarantovano.

Pozovite nas odmah na jedan od brojeva, ne dozvolite da neko drugi na vaš datum se bolje provede, uvek smo raspoloženi za dobar provod i žurku. Priredite svima najbolji provod uz legendarne trube i orkestar nagrađivanih trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi