TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji Trubači Ruma – Provod uz najveće trubačke hitove

Orkestar trubači Ruma sviraju veliki broj pesama po vašem izboru u koje spadaju narodne i zabavne pesme, rok i pop pesme, strane i domaće. Naručite bilo koju pesmu i naš orkestar vrhunskih trubačkih umetnika će na vašem slavlju da odsvira sve pesme koje vi i vaši gosti želite.

Veselje ispred opštine

Trubači za venčanja ispred opštine

U Rumi nas znate sa raznih veselja i uvek dolazimo u tačno dogovoreno vreme spremni da podignemo atmosferu na slavlju.

Da bez trubača nema pravog veselja istina je koja se već više od 100 godina prenosi sa kolena na koleno jer se u svim krajevima Srbije na veseljima najviše čuje trubačka muzika.

Trubači Ruma cena

Cena dolaska trubača često zavisi od sezone ali i od broja članova trubačkog orkestra. Naš orkestar broj 10 članova a vama smo spremni da izađemo u susret kako bi ste dobili najbolju cenu. Ako tražite veoma povoljne trubače, možemo nastupati kao mini orkestar od 5 ili 6 članova ali ako vam cena nije problem, uživaćete u veselju uz nastup majstora trubačke muzike.

Za vas koji želite da se pokažete pred gostima i celim vašim krajem, spremni smo da organizujemo dolazak velikog orkestra koji će ostaviti upečatljiv utisak na sve vaše zvanice. Bez obzira na cenu za dolazak trubači Ruma, spremni smo da izađemo vama u susret i da na slaviju sviramo baš one pesme i kola koja vi najviše želite da slušate.

Pobednici festivala

Naš orkestar je velik broj puta pobeđivao na Saboru trubača u Guči. Uvek smo spremni da sa zadovoljstvom pravim sviramo pesme i kola na svakoj svadbi, na svakom veselju. Orkestar najboljih trubača u Rumi sa najvećim entuzijazmom nastupa na vašem slavlju. Na veselju u Rumi imaćete trubački orkestar sastavljen od talentovanih umetnika koji su profesionalci u sviranju najlepših pesama i kola.

Uz trubače na vašem slavlju veselje traje do kasnih jutarnjih sati

Zato smo uvek tu da vama i vašim gostima ulepšamo sve trenutke slavlja uz vrhunske majstore trube.

Sviramo svu vrstu muzike koju vi i vaši gosti želite da slušate

Uz najbolji orkestar možete se veseliti uz velik izbor pesama i kola koja naš orkestar sa zadovoljstvom svira da vama, familiji i prijateljima ulepša trenutke slavlja.

Na svakom slavlju na kom nastupi naš orkestar uverićete se u vrhunski kvalitet i lepotu hitova odsviranih u veštim rukama majstora trube.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi