TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji izbor trubači – orkestar Marka Danića

Svi koji organizuju venčanje, znaju da je muzika jedna od najvažnijih stvari svakog veselja, element bez kog i nema pravog veselja. Gosti vole dobar provod i gotovo svi dolaze da se provesele i da se raduju zajedno sa slavljenicima. Jako je bitno napraviti dobar izbor sale za veselja kao i sastaviti meni ali muzika je nešto što je ipak iznad svega a trubači su ono što je nezaobilazno na svakoj vrsti veselja.

Nastup na RTS

Najbolji trubači u potpunosti mogu da ispune želje vaših gostiju i naravno vama omoguće da izaberete listu pesma i tačno one pesme koje želite zasviramo na vašem slavlju.

Svaki kraj Srbije ima određenu vrstu muzike koju gosti vole, određene pesme koje se naručuju na veselju a naši trubači, kao vrhunski profesionalci znaju da odsviraju sve pesme i u ritmu svakog kraja Srbije. Zato su pripremili liste pesama koje možete korigovati po vašoj želji, pesme koje se najviše sviraju u različitim delovima Srbije.

Kada birate trubački orkestar za nastup na vašem venčanju i podizanje atmosfere na svadbenoj proslavi, izaberite orkestar koji je proslavljen širom Srbije, država bivše Jugoslavije i Evrope

Kako da budete sigurni u kvalitet trubača

Najbolji način da se uverite jeste da pogledate naše nastupe, da vidite i čujete kako orkestar uživo zvuči. Izborom kvalitetnog trubačkog orkestra koji ima najveći repertoar trubačkih pesama može se udovoljiti ukusima svih vaših gostiju. Orkestar trubača pod vođstvom Marka Danića kao glavnog za izbor pesama sluša domaćina pa nam tako možete naznačiti da određene pesme možda ne želite da se sviraju na vašem veselju kako neko od gostiju ne bi naručio takvu pesmu.

Trubači za venčanje u Lazarevcu

Pozovite nas jer je naše jskustvo od 20 i više godina kao i veliki broj nagrada dokaz da ćete izborom našeg orkestra učiniti najbolju stvar.

Napravite najbolji izbor – pozovite vrhunske trubače orkestar Marka Danića na venčanje

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi