TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolje trubače svi rado pozivaju na veselja

Trubači za veselja sviraju iz srca i vaša najbolja slavlja upotpunjuju sjajnom muzikom kakvu svi vole da slušaju.

Svi vole trubače na slavljima i krštenjima, na svadbama i venčanjima. Svaka proslava je razlog da se trubači Marka Danića pozovu jer kad orkestar najboljih trubača Srbije zasvira pesme i kola tad se oseti ono pravo veselje među zvanicama.

Trubači Guče

Pozovite nas ako želite da orkestar vrhunskih majstora trube svojim odličnim trubačkim umećem ulepša vaše slavlje. Mi garantujemo najbolji provod na kome se vaši gosti vesele, raduju, igraju i slave. Uz naše trubače i zvuke najlepših pesama svi vesele, igraju a fotografije sa vašeg slavlja gosti dele na društvenim mrežama. Svi znaju da ste baš vi organizovali odlično veselje jer ste pozvali orkestar koji se proslavio širom Srbije i osvojio mnogo vrednih nagrada.

Na vaš poziv orkestar Marka Danića dolazi u dogovoreno vreme da svira najbolju muziku koju poželite na krštenjima, proslavama punoletstva, venčanjima i slavljima svih vrsta i svih povoda. Naš orkestar sa svojih osam trubača majstora trube svira sve pesme koje vi i vaši gosti poželite da čujete. Mi sviramo sve pesme od domaće do strane muzike, od narodne do izvorne, od filmske muzike do folk hitova.

Naš orkestar domaćini redovno pozivaju na veselja jer nas svi preporučuju. Uz nas ćete uvek biti sigurni da će trubači nastupiti najlepše. Trubači Marka Danića sviraju kada se gosti dočekuju, prate svatove, sviraju kad mladenci odlaze na venčanje, kad se iznosi torta pred goste kao i u svim bitnim trenucima slavlja kada god vi poželite.

Sa nama se možete uvek lako dogovoriti

Najbolji smo izbor za vašu proslavu. Ako želite da se istinski proveselite budite sigurni da naš orkestar u potpunosti odgovara vašem slavlju. Kao najbolji izbor za svako slavlje, pobednici festivala u Guči, naš orkestar često možete videti na televizijama u najpoznatijim emisijama. Parovi, Žikina Šarenica – svi su nas videli i svi se ponovo raduju da nas vide ponovo uživo dok na vašem veselju sviramo najbolje hitove, pesme koje su nas proslavile na festivalu trubača u Guči.

Naš orkestar svira kad god poželite

Kad poželite trubači Marka Danića sviraju ispred vaše kuće, dočekuju goste, kumove, prijatelje, prate svadbenu povorku. Sviramo kod opštine i kod crkve, dočekujemo mladi bračni par. Uvek smo tu za vas da vas razveselimo i podignemo atmosferu. Pozovite najbolji orkestar putem telefona, sms poruke, Vibera ili Whatsapp-a.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi