TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Na prve zvuke trube veselje može da počne

Trubači su od davnih vremena pa do najnovijih dana označavali početak svakog veselja. Bilo da se radi o proslavi rođenja deteta, punoletstva, veridbe, venčanja, godišnjice braka ili nekog drugog veselja, orkestar Marka Danića je tu da svojom najlepšom trubačkom muzikom, pesmama po vašoj želji ulepša svako slavlje.

Trubači za veselja na moru

Orkestar je osnovan pre više od 20 godina i stalni sastav broji 10 trubača koji trube sviraju od najranijeg detinjstva. Orkestar Marka Danića se ponosi mnogobrojnim pobedama na festivalima trubačke muzike, gostovanjima na televiziji, na RTS-u u Šarenici i rijalitiju Parovi kao i pobedom na festivalu trubača u Guči. Naše trubačko umeće ne zna za granice i poznati smo sirom Evrope gde god naši ljudi žive i rade. Uz našu muziku i najbolje pesme svi se vesele i svi se raduju jer orkestar Marka Danića zna da od svira najbolje i najlepše.

Sviramo u svakom trenutku kada poželite

Trubači za venčanje trubači dolaze kod mladoženjine kuće gde trubačkom muzikom dočekuju goste, rodbinu, kumove a zatim kad se svatovi okupe, pratimo ih do mladine kuće i sviramp prilikom izvođenja mlade. Trubači su vam na raspolaganju u svakom trenutku da sviraju pesmu koju poželite ili kolo. Sviramo sve što volite i čemu se radujete. Vaši gosti garantovano će uživati uz vrhunsku kvalitetno muziku orkestra Marka Danića. Imamo najveći repertoar trubačke muzike u Srbiji koji obuhvata sve pesme od starih izvornih do najnovijih i najmodernijih hitova. Sve što poželite, sve što volite i sve uz šta se radujete, trubači Marka Danića će za vas da sviraju.

Orkestar vrhunskih trubača svira i na koncertima poznatih estradnih umetnika to je dovoljan razlog da nam se javite, da nas pozovete i da vašim gostima, rodbini i prijateljima priredite zadovoljstvo.

Kada tražite najbolje, vrhunsko pozovite orkestar Marka Danića

Svi će se veseliti i radovati kada trubači stignu na veselje. Gosti uvek ustaju sa svojih mesta, raduju se, vesele, hvataju se okolo jer trubači podstiču ljude na igru, podstiču ljude na veselje. Naš orkestar svira kod crkve, kod manastira, kod opštine. Mladenci prvo se vesele uz trubače a mi najlepšim pesamama želimo sreću u bračnom životu. Kada orkestar zasvira, svi se vesele, svi se hvataju u kolo, igraju i raduju.

Možete da nas pozovete bilo putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a ili putem SMS poruke i mi ćemo vam odmah odgovoriti. Naš orkestar uvek tačno dođe na vreme i svira svu muziku koju želite. Možete da napravite spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju a takođe i da naručuje te pesme u toku svirke.

Orkestar Marka Danića je nenadmašan i za iznošenje torte pred goste. Kada se svetla u sali zamrače, kada se iznosi svadbena torta, tada trubači nastupaju i vedrom muzikom razvesele sve prisutne.

Trubači sviraju u kontinuitetu po pola sata ili u pauzama kada se glavni orkestar odmara tako da podiže atmosferu na proslavi.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi