TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Medalje sa festivala govore za nas

Mi smo najbolji trubači Srbije, višestruko nagrađivani orkestar koji je na mnogobrojnim festivalima u Srbiji i inostranstvu ostvario vrhunske rezultate i osvojio mnogobrojne nagrade.

Trubači u Guči

Poznati smo po nastupima ne samo širom Srbije nego i u celom regionu pa i u Evropi i mnogi su upravo uz znaš nastup doživeli vrhunska veselja.

Porodične proslave, slavlja, žurke, proslava Nove Godine, sve su to povodi kada se pozivaju najbolji trubači Balkana, koji na vaše slavlje dolaze da vrhunskom muzikom ulepšaju svečanost.

Obeležite vaše važne datume, obradujte svoje goste i najmilije, odaberite omiljene pesme iz našeg repertoara i spremite se za najbolji provod uz gostovanje orkestra Marka Danića.

Pored vođe orkestra, svaki od naših članova je umetnik, profesionalac na svom istrumentu i postiže vrhunske uspehe.

Ljubav prema trubi i višegodišnje usavršavanje doneli su vrhunske rezultate. Upravo smo zato više puta nagrađivani kao najbolji trubači Srbije.

Mi smo u stanju da na svakom slavlju napravimo odličnu žurku, odličan provod, da nas zapamtite i vi i vaši gosti, da u sećanju ostanu oni najlepši trenuci.

Najbolji trubači Srbije spremni su da po vašem pozivu nastupe na slavlju.

Najpoznatije muzičke zvezde estrade kako iz Srbije tako iz cele regije zvali su nas da budemo gostujći orkestar na njihovim koncertima i da vrhunskom trubačkom muzikom obradujemo njihovu publiku.

Nije potrebno mnogo da nas kontaktirate, jer sa nama uvek ćete ostvariti najbolji dogovor.

Trenutak kada orkestar Marka Danića nastupi na vašem slavlju je trenutak koji će se pamti duže nego bilo koji drugi. Zato ćete poželeti da nas i sledeće godine ponovo pozivate na godišnjicu veselja da ulepšamo nastupom svaki trenutak vašeg slavlja.

Budite najbolji domaćini, ostanite upamćeni kao slavljenik koji je angažovao vrhunske trubače, kakvi se sreću televizijama i festivalima.

Trubači sa poznatim

Orkestar Marka Danića je spreman da unese lepotu tradicionalnog i modernog na vaša slavlja vrhunskom muzikom, uz sve one pesme koje poželite da čujete.

Odaberite termin i mesto, i uživate uz najbolje pesme i kola. Javite nam se putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi