TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Lepi trenuci su povod da se pozovu trubači

U životu postoje mnogo lepi trenuci: rođenje deteta, krštenje, proslave rođendana, porodično okupljanje, svadbe, veselja. Svaki trenutak ulepšan muzikom ostaje u srcu svih slavljenika, srcima gostiju na veselju. Najbolji trubači Srbije, poznati i širom Evrope su za vas pripremili najbolje pesme.

Orkestar Marka Danića više od 20 godina, svojim grandioznim nastupom podiže atmosferu na veseljima. Na svako slavlje, u bilo koje doba dana ili godine trubači za veselja su spremni da ulepšaju vaše najbolje trenutke.

Trubači Marka Danića - okupljanje svatova

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Za najvažnije momente naš orkestar je napravio liste pesama koje se mogu izabrati za veselje povodom venčanja i svadbe, veridbe, krštenje deteta, punoletstva kao i drugih srećnih događaja a svaku listu možete izmeniti po vašoj želji.

Uz naš orkestar vaše slavlje će biti savršeno a svi rođaci, komšije i prijatelji veseliće se uz zvuke cenjenih trubača orkestra Marka Danića.

Gde god smo svirali, gosti su se veselili, slikali se sa nama i delili snimke na društvenim mrežama. Svuda se pričalo o veselju na kom su svirali popularni trubači orkestra Marka Danića – pobednici Guče.

Daćemo sve od sebe da vaše veselje postane događaj koji se pamti ceo život. Zato nas pozovite i rezervišete naš dolazak na veselje.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi