TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Izbor za svadbe i proslave orkestar trubači Lazarevac

Svi imamo iste slatke probleme i nekoliko u toku godine. Sve kada organizujemo, pozovemo naše najmilije, kumove, komšije i sve goste, ostaje samo još izbor muzike.

Tada smo tu za vas, najbolji trubači Srbije i Marko Danić.
Uvek kada je potreban najbolji provod u Lazarevcu, slavlje za sve goste, do ranih jutarnjih sati, svi slavljenici zovu naš trubački orkestar. Ne govori samo pesma, način sviranja, za nas govore sve pohvale tokom dugi niz godina, priznanja i medalje koje smo dobijali kao najbolji u više kategorija, i glasovi mnogobrojne publike sa najvećih sabora i trubačkih skupova u zemlji i inostranstvu.

Za vas smo spremili najbolje pesme, vi izaberite žanr, staru narodnu melodiju, vesele narodne pesme, savremenu pop muziku ili čak strane hitove, sviramo sve za bilo koje slavlje.
Često smo pozivani po preporukama vaših najdražih kod kojih smo već kao i uvek ostavili najbolji utisak. Zato ne čekajte, pozovite orkestar trubači Lazarevac i neka vaše krštenje, veridba, svadba i bilo koja druga proslava ili praznik ne prođu bez najboljih pesama i najboljih trubača Srbije sa Markom Danićem na čelu.

Sa nama svi slavljenici i njihovi gosti u Lazarevcu uvek osete najbolji provod, odredite vreme i mesto, pogodan trenutak, kada želite da obradujete svoje voljene, i mi smo tu kao vaša najjača podrška i neka pesma i zlatne trube govore umesto vas.
Trubački sastav Marka Danića uveliko je poznat širom regiona. Naš višečlani sastav trubača koji čine profesionalni muzičari, osvajali su medalje, zlatni ordeni kačeni su na naše trube kao najbolje izvođena kola, najbolje trube i mnoge druge nagrade. A sam Marko Danić više puta, nekoliko godina za redom proglašavan je za najbolju trubu Srbije.

Osim što smo učestvovali na velikim događajima u zemlji, rado smo se odazivali svim skupovima i u regionu pa i celoj Evropi. Mnogi su proslavili svoje najznačajnije datume uz naš trubački sastav, po najvećim gradovima Evrope.

Zašto i vi ne obezbedite najbolji provod, već danas rezervišite najbolju muziku, najbolje pesme, i kao najbolji domaćin i slavljenik budite ponosni i zadovoljni što ste uveselili sve svoje goste i da vaše veselje bude upamćeno kao svako drugo na kojima smo bili deo. Jer to je moguće samo najboljim trubačima Srbije i Markom Danićem.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi