TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

​Najbolji trubači za proslave i manifestacije

U Srbiji se svake godine organizuje veliki broj različitih manifestacija koje imaju za cilj da promovišu proizvode i vrednosti nekog kraja. Mnoge manifestacije kao što su Dani šljiva, Dani malina, Dani kupina, Dani čvaraka,  Dani krompira, crnog luka i mnogi drugi su prava prilika da se domaćini okupe na jednom mestu i svima pokažu proizvode svog kraja. Naravno, svaka manifestacija, privredna ili kulturna sa sobom donosi i nezaobilazno veselje a veselja nema bez trubača


Najbolji trubači za veselja Marka Danića su tu da učine da svaka vaša manifestacija protekne u najboljem raspoloženju. Trubači za veselja Marka Danića imaju iskustvo preko 20 godina u sviranju najbolje narodne i zabavne trubačke muzike. Naš trubački orkestar zna da najbolje odsvira svaku vrstu muzike – domaća kola, koja se uvek sviraju na narodnim veseljima i manifestacijama, učiniće da se okupljeni najbolje provesele uz vrhunske trubače i najbolju trubačku  muziku za manifestacije.

Privredne i poljoprivredne manifestacije, okupljanja i sva ostala narodna veselja pravi su trenutak da se pozovu vrhunski i najbolji majstori trubačke muzike Trubači za veselja su uvek i svuda rado viđeni. 

Ljudi vole kada dođu na veselje na kome sviraju trubači Marka Danića jer su sigurni da će veselje biti pravo, sa najboljom muzikom, uz najbolji zvuk trube koji odgovara duhu i veselju našeg naroda.
Ukoliko organizujete i pripremate narodnu manifestaciju obavezno pozovite trubački orkestar Marka Danića i zakažite termin, pozovite nas i mi dolazimo u dogovorenom trenutku. Na manifestaciji možemo svirati i u toku celog dana što Vi odlučujete a mi ćemo vrhunskom muzikom opravdati vaše poverenje i razveseliti sve prisutne. 
Pozovite domah

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi