TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači su orkestar koji se redovno zove na proslave

Dani veselja su pred vama i dolaze pravi trenuci da se planira muzički deo događaja. Naravno muzika je jedan od najbitnijih elemenata veselja a trubači su bili i ostali orkestar koji se redovno zove na proslave.

Trubači nastupaju u celoj Srbiji gde god pravite veselje, žurku, proslavu punoletstva, svadbu, godišnjicu braka ili neko drugo slavlje.

Trubači za veselja

Orkestar Marka Danića je za vas pripremio najbolju muziku i najlepše pesme i kola koji vi i vaši gosti možete poželeti.

Naš trubački orkestar je nastupao na mnogobrojnim svečanostima i koncertima, osvojio mnoge nagrade od kojih se posebno ističe pobeda na saboru trubača u Guči. Zato budite sigurni da ćemo vama i vašim gostima ulepšati svaki trenutak vašeg veselja. Najbolja muzika i najlepše pesme, nastupi u svim u svim evropskim državama ono su što naš orkestar izdvaja od drugih. Isto tako, naš kvalitet dokazuju i nastupi na koncertima poznatih estradnih umetnika koji nas pozivaju vrlo rado da podignemo atmosferu na njihovim koncertima. Sve to su najbolji razlozi da nas i vi pozovete da na vašim proslavama sviramo i slavljenicima i svim prisutnima ulepšamo veselje.

Orkestar Marka Danića je spreman da na vašim srećnim događajima svira svu vrstu muzike, sve pesme, hitove domaće i strane, bez obzira da li vaša proslava predviđa veliki ili mali broj ljudi, da li ste planirali proslavu u etno stilu ili moderno veselje. Mi smo spremni da svojim nastupom zadivimo sve goste. Uživajte, jer kada nas pozovete mi ćemo vam pokazati neke od naših najpopularnijih nastupa.

Nastupali smo u Parovima uživo na televiziji kao i na Radio televiziji Srbije u emisiji Žikina šarenica. Takođe nastupamo na mnogim događajima, koncertima i veseljima bilo da se radi o lokalnim ili manifestacijama šireg dometa u srbiji kao i u inostranstvu. Nastupali smo na festivalima narodne muzike, etno muzike i svim vrstama proslava i veselja.

Kada na veselju sviraju najbolji trubači, vaše veselje će biti događaj o kome se priča a mi dajemo sve od sebe da u potpunosti ulepšamo vaše slavlje.

Ako želite da napravite elegantno veselje, trubači dolaze obučeni u elegantnu svečanu uniformu. Međutim ukoliko je vaša želja da napravite proslavu svadbe ili nekog drugog događaja u etno stilu naš orkestar trubača na vašu proslavu dolazi obučen u narodnu nošnju što predstavlja pravu atrakcija za sve goste.

Svi koji su nas slušali, uvek se mogu setiti sa uživanjem nastupa trubača Marka Danića jer naš orkestar je bio i ostao najbolji orkestar za sve vrste veselja.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo vam se odmah odazvati i odgovoriti na svako vaše pitanje i dogovoriti se s vama o vremenu i mestu gde orkestar nastupa.

Javite nam se i uživajte u našoj najboljoj trubačkoj muzici uživo na vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi