TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Orkestar trubača koji će ispoštovati želje domaćina

Orkestar najbolji trubači u Srbiji nastupa kako na privatnim proslavama tako i na proslavama firmi. Nastupamo i na festivalima i sa mnogim estradnim umetnicima. Spremni smo da na vašem veselju ulepšamo raspoloženje vrhunskim trubačkim pesama i najboljim i najpopularnijim kolima.

Trubači sviraju ispred opštine

Naš orkestar se sastoji od osam trubača i svi su profesionalci, majstori trubačke muzike koji trubu sviraju od najranijeg detinjstva. Naši trubači vama i gostima mogu garantovati odličan provod na slavlju.

Svi vaši gosti će biti zadivljeni lepotom i kvalitetom trubačke muzike jer smo mi iskusan, profesionalan koji ima repertoar od preko 2.000 pesama i kola i koju će svaku vašu želju kao i želju vaših najmilijih ispuniti uz najlepše zvuke trube.

Orkestar Marka Danića dolazi po vašem pozivu i vama i vašim gostima, rodbini i prijateljima će ulepšati slavlje. Kada nas pozovete sa nama se možete dogovoriti o vrsti pesama a možete napraviti i spisak pesama koje želite da se sviraju u određenom trenutku.

Naš trubački orkestar uvek poštuje želje domaćina

Uz našu muziku vesele se hiljade ljudi jer smo mi najbolji i najkvalitetniji orkestar na ovim prostorima. Dokaz našeg kvaliteta su pobede na muzičkim festivalima od kojih nam je najznačajnija pobeda u Guči a takođe su tu i nastupi na televizijama i koncerti sa poznatim estradnim umetnicima.

Svi nas zovu da svojom vrhunskom trubačkom muzikom ulepšamo svako veselje. Pozovite nas i vi da veselje bude događaj o kome se priča. Vaši gosti će sigurno uživati u svakom trenutku slavlja.

Orkestar Marka Danića na vaše slavlje može doći odeven u ležernu uniformu, elegantna svečana odela ili u narodnu nošnju kako bi trubači upotpunili zamisao domaćina.

Trubači na venčanju

Posebno bismo želeli da naglasimo najavljivanje torte na svadbenom veselju, krštenju, punoletstvu ili nekom drugom srećnom događaju jer orkestar Marka Danića svečano najavljuje iznošenje torte pred goste. To je prilika da se raspoloženje na veselju podigne do usijanja. Zato ne propustite priliku da na svojoj proslavi angažujete vrhunski trubački orkestar koji će svojim znanjem i lepotom trubačke muzike ulepšati vaše slavlje.

Pozovite nas ili pošaljite poruku putem Viber-a ili Whatsapp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti jer smo uvek online.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi