TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Gosti uživaju uz najbolje pesme koje svira naš orkestar

Sve je spremno za najbolju muziku, za nezaboravan provod. Vaši gosti će da uživaju uz najbolje pesme, najveće hitove i najlepšu muziku uz orkestar za veselja trubača Marka Danića.

Kvalitetna trubački muzika, vrhunske pesme i nezaboravan provod je ono što možemo garantovati jer ćemo spuniti svaku vašu muzičku želju.

Bezbroj je veselja na kojima smo nastupali

Nastupi na koncertima, mnogobrojnim proslavama, takmičenjima, osvojene nagrade, pobeda na festivalu trubača u Guči, sve su to samo neke od stvari sa kojima se možemo pohvaliti. Osim nastupa na koncertima poznatih estradnih zvezda, nastupali smo uživo u rijalitiju Parovi.

Trubači za veselja u parovima

Svi su nas videli i čuli i znaju kako sviramo

Cela Srbija kada za čuje orkestar Marka Danića zna ko smo, zna da smo nastupali osim u Parovima i u Žikinoj šarenici u kulturnoj emisiji što dokazuje našu posvećenost tradicionalnoj srpskoj muzici ali i najnovijim i najpopularniji pesmama i hitovima.

Uz najbolje trubače najbolje se i slavi a vrhunska trubačka muzika koju svira naš orkestar će uvek, u svakom trenutku razveseliti vaše goste. Naš glavni cilj jeste da se gosti najbolje provesele, da se veseli do kasno u noć i zato nas možete pozvati u bilo kom trenutku kako bi smo na vašem veselju nastupili i vama i vašim gostima pričinili najlepše zadovoljstvo.

Radost, sreća i veselje to su reči koje mogu opisati naše prisustvo jer naš orkestar je tu da vas i vaše goste usreći, da vam ulepša dan, da se radujete. Svako veselje na kome je nastupao orkestar Marka Danića ostalo je zapamćeno po nezaboravnom provodu.

Mi sviramo svaku vrstu muzike, od starogradske muzike preko izvorne muzike, starih pesama, estradne muzike, do najnovijih hitova i strane muzika. Sve su to pesme koje orkestar Marka Danića vrhunski svira na trubi a vi se uvek možete uveriti u to jer naš orkestar nastupa na mnogim koncertima, na mnogim veseljima.

Bićete oduševljeni kada čujete kako vrhunskim kvalitetnim nastupom orkestar Marka Danića podiže atmosferu na vašoj proslavi. Uz nas se svi raduju, slave, svi se vesele, zato što je orkestar Marka Danića najbolji i vrhunski trubački orkestar.

Naš orkestar koji je nastupao na mnogim koncertima u Srbiji i inostranstvu. Poznate estradne ličnosti pozivaju nas da na njihovim koncertima nastupimo i razveselimo publiku.

Orkestar Marka Daniċa ume da odsvira sve što vaši gosti požele, bez obzira da li se radi o najstarijoj izvornoj srpskoj pesmi ili najnovijim hitu. Da smo vrhunski majstori trube veoma brzo ćete se uveriti kada naši trubači nastupe i zasviraju najbolju muziku na veselju na kome ćete da uživate i da se veselite uz najbolji orkestar vrhunskih trubača.

Pozovite nas da se dogovorimo.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi