TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za Novu Godinu 2023/2024 Najpovoljnije

Najbolji trubači za doček Nove Godine su spremili listu najvećih hitova za najradosniji trenutak koji svi iščekuju. Orkestar Marka Danića trubači su koji su često viđeni na televizijama. Na dočeku Nove Godine koji organizujete, nastup trubača biće pravi hit. Najlepše narodne i zabavne pesme, estradni hitovi kao i muzika svih vremena čuće se iz truba našeg iskusnog orkestra.

Najbolji trubači Srbije

Više od 20 godina poznati smo na celom Balkanu kao najbolji trubači za sve vrste veselja. Zato su trubači za Novu Godinu najbolji izbor za doček 2024.

U potpunosti ispunimo vaše zahteve

U klubu, diskoteci, svečanoj sali restorana ili hotela trubači orkestra Marka Danića po dogovoru sa vama ulaze tačno u 12:00 svirajući miks najvećih hitova kojima se atmosfera zagreva do usijanja. Trubači koje svi rado očekuju su orkestar koji je svoj kvalitet stekao dugogodišnjim trudom i radom, sve to uz želju da podignemo raspoloženje na svakom veselju.

Liste najboljih pesama

Spremili smo odličan izbor pesama i kola koje se sviraju na najvećim narodnim veseljima i okupljanjima, manifestacijama i na slavljima. Naš kvalitet poznat je širom Srbije ali i u zemljama okruženja gde često nastupamo.

Takođe sviramo i u inostranstvu, u Nemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji kao i Belgiji.

Trubači Marka Danića su najpoznatiji orkestar koga redovno zvezde estrade pozivaju na svoje koncerte kao i turneje po Evropi. Poznati su naši nastupi na televizijama u emisiji Žikina Šarenica na Radio televiziji Srbije kao i u rijalitiju Parovi uživo pred milionskim auditorijumom.

Pokazali smo da smo trubači koji se uvek rado pozivaju i ko je urednici najvećih televizija sa zadovoljstvom angažuju za nastupe u popularnim emisijama.

Ovo je pravi trenutak da nas pozovete da nastupimo na dočeku Nove Godine koji organizujete i imaćete proslavu kakvu ste uvek želeli.

Pozovite trubače za doček Nove Godine

Pozovite nas putem telefona, pošaljite nam poruku putem mail-a ili nam se javite na Viber ili WhatsApp.

Javite nam se i zakažite naš dolazak jer smo spremni da u tačno dogovorenom trenutku nastupimo na novogodišnjem slavlju.

 

Neka svi uživaju u odličnom raspoloženju i atmosferi koju će trubači za Novu Godinu da naprave.

 

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi