TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za manje i porodične proslave

Najbolja muzika u svako vreme na porodičnim proslavama, manjim okupljanjima i trenucima kada je potrebno opustiti se, razveseliti se uživati, bez obzira na doba godine, bez obzira na povod.

Trubači sviraju pred mladom i mladoženjom

Trubači sviraju najbolje i najlepše na svim vrstama porodičnih proslava. Bilo da slavite u stanu, privatnoj kući, na selu ili u vikendici, uvek je razlog da se trubači pozovu. Tubači svojom vrhunskom trubačkom muzikom uživo će da ulepšaju svaki vaš trenutak.

Veliki repertoar pesama za veselja

Trubači znaju da sviraju preko 1.500 pesama koje možete naručiti. Trubači se često pozivaju na krsnu slavu da u nekom trenutku dođu i odsviraju pesme po želji vas i vaših gostiju.

Uz trubačku muziku na slavlju, gosti će da se više opuste i razvesele jer bez trubača se ne može slaviti uz pesmu i veselje.

Narodna muzika je prava stvar koja će vas i vaše goste učiniti srećnim i radosnim a trenutka slavlja događajima koji se pamte. Trubači za veselja sviraju na prostoru celog Balkana u svim državama bivše Jugoslavije i za vas iza vaše goste, rodbinu, prijatelje, najbolji izbor jeste kada dođu trubači.

Sviramo ispred kuće, u dvorištu

Dolazimo u manjem ili većem sastavu po želji domaćina i svaki trenutak uz veselu trubački muziku biće ono o čemu će se pričati. Vaša najbliža familija će se veseliti i zato nas pozovite i uživajte u svim trenucima sreće i veselja uz orkestar najboljih trubača. Sviramo na proslavama na otvorenom, proslavama povodom završetka kuće, proslavama punoletstva i mnogim drugim slavljima.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi