TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači oglasi – rezervacije dolaska

Mnogi oglase za trubače traže na oglasnim sajtovima jer u ranijim godinama trubački orkestri nisu imali svoje sajtove. Kako je sve veći broj ljudi počeo da traži trubači oglasi na internetu tako su i orkestri pogotovo oni bolji napravili svoje sajtove da mogu da prezentuju na jednom mestu sve svoje kvalitete i da pokažu ljudima svideo snimke sa nastupa kao i fotografije.

Pobednici Guče
Oglasi za trubače na jednom mestu

Kao najbolji trubači u Srbiji, orkestar Marka Danića vam prikazuje sve ono što ne bi ste mogli videti na sajtovima oglasi za trubače. Kako oglasi obično samo omogućuju osnovne informacije, na njima ne možete staviti video veći broj snimaka a kamoli veliki broj fotografija. Za razliku od toga na našem sajtu mnogobrojne fotografije sa veselja možete videti u našoj galeriji fotografija i na osnovu njih steći utisak o izgledu i kvalitetu našeg trubačkog orkestra.

Trubači Marka Danića su vrhunski orkestar koji je spreman da u svakom trenutku dođe na vaše veselje.

Naši nastupi

Kada tražite trubači oglasi budite sigurni da je naš orkestar najbolji u svakom pogledu. Možete pogledati naši nastupe i naša gostovanja u najpopularnijim TV emisijama, u rijalitiju Parovi. Trubači Marka Danića su nastupali u popularnoj emisiji Žikina šarenica, na novogodišnjem programu i mnogim drugim.

Trubači u Parovima

Uvek dostupni za vaša slavlja i veselja

Kako biste nas što lakše pronašli i da bismo sa vama stupili u kontakt, dostupni smo za vas na svim društvenim mrežama, na Viber-u, Whatsapp-u. U bilo koje doba dana možete nas pozvati i biti sigurni da će trubači za veselje pružiti vama i vašim gostima uživanje uz trubačku muziku. Pogledajte gostovanja, ceo repertoar i sve što vam je potrebno jer očekujemo da nas pozovete za koji minut, čim se odlučite za naš orkestar.

Pobednici festivala u Guči su spremni za dolazak na vaše veselje.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi