TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji Trubači za Momačko Veče

​Poslednje veče pre stupanja u brak, pre preuzimanja ozbiljnih bračnih obaveza i dužnosti, momačko veče je oduvek simbol veselja, ludovanja i najboljih prijateljia. Kad se prijatelji sastanu na jednom mestu da provedu još jedno veče dok njihov drug još nije u braku jer već sutra postaje ozbiljan oženjen čovek sa svim obavezama koji iz braka proističu.

Momačko veče je veče kada se peva, pije i luduje do zore a da bi se ludovalo i uživalo, potrebni su jedni jedini, najbolji trubači Marka Danića.

Trubači za veselja Marka Danića sposobni su da odsviraju svaku vrstu muzike koju poželite – od narodne muzike, do zabavne muzike, pesama koje na trubama zvuče bolje pa do strane i džez muzike

Šta god želite možemo da sviramo za momačko veče zato što smo mi najbolji trubači za sva veselja.

Trubači za momačko veče koji će Vas i Vaše prijatelje dovesti do uživanja, da se veselite uz dobru trubačkou muziku do zore, jer sutra sutra je dan kada se kaže sudbonosno da

Pravi muškarac veoma ceni svoje prijatelje
i želi da se svi dobro provesele pre nego što stupi u brak, pre nego što postane ozbiljan čovek, muž od odgovornosti i obaveza. 

Trubački orkestar Marka Danića će zato doći po Vašem pozivu da na momačko veče svira najbolje trubačke pesme, da se veseli zajedno sa vama, jer mi smo trubači koji su srećni kada ste Vi veseli i radosni. Mi delimo veselje sa Vama, pomažemo Vam da uživate za momačko veče uz najbolje trubače u Srbiji.

Najbolji trubači u Srbiji Marka Danića sviraju na svim proslavama: 
svadbama, krštenjima, na venčanjima, rođendanima, punoletstva i naravno veoma volimo da sviramo momačko veče. Zato nas pozovite i uverite se koliko smo mi, trubači najbolji i najiskusniji u izvođenju svih pesmama koje volite da slušate. 

Pozovite nas i provedite se savršeno uz trubače Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi