TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Menadžer trubača rezervacija nastupa

Da je na svako slavlje najbolje zvati trubače, to je potvrđeno velik broj puta jer se na proslavama i veseljima na kojima domaćin ili kum pozovu trubače gosti provode u najboljem veselju. Na onim slavljima na kojima izostane dolazak trubača, takva slavlja proteknu u manje veselom raspoloženju jer nijedan drugi orkestar ne može da nadomesti trubače za veselje.

Trubači venčanja

Najbolja veselja koja se prave su po pravilu ona na kojima nastupe trubači a orkestar Marka Danića je najbolji izbor. Prvi u Srbiji kako po kvalitetu nastupa tako i po umeću da za kratko vreme na vašem slavlju stvori odlično raspoloženje, naš orkestar je pobednik pobednik festivala u Guči a frontmen orkestra Marko Danić prva truba Srbije.

Da na vašem slavlju vlada odlično raspoloženje

Naš orkestar, sa ponosom dolazi da svira odličnu muziku i među zvanicama napravi sjajno raspoloženje kakvo vlada na saboru trubača u Guči. Na vaše veselje dolazimo da ulepšamo atmosferu, da vašim gostima, slavljenicima i svoj rodbini i prijateljima priredimo najradosniji dan. Naša je želja da se svi gosti provedu sjajno uz orkestar vrhunskih trubačkih umetnika koji je poznat i po gostovanjima sa najvećim estradnim muzičarima na koncertima. Ako želite da imate odličan provod, da se veselite i uživate, uz orkestar Marka Danića najbolje se slavi. Dokazali smo bezbroj puta a vi ćete biti sigurno zadovoljni našim kvalitetnim nastupom.

Trubači Marka Danića pridaju veliki značaj vašem veselju.

Sviramo slavlja koja se organizuje svim povodima. Rado nas pozivaju na veridbe, venčanja, slavlja povodom rođenja dece i krštenja. Svako veselje razlog je da se trubači pozovu a vi nas možete pozvati kad god želite, u bilo koje doba dana. Gde god da slavite, učinite to uz gostovanje najboljeg trubačkog orkestra Srbije.

Trubači Marka Danića - okupljanje svatova

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Bilo da tražite trubače za svoje slavlje ili želite da iznajmite trubače za slavlje svog prijatelja, za proslavu venčanja na kome ste kum ili kuma naš orkestar je spreman da odgovori na sve vaše zahteve i da vama i vašim prijateljima ulepša sve trenutke veselja. Spremno čekamo da nas pozovete da na vašem slavlju sviramo sve one najlepše pesme koje gosti očekuju i žele, koje ih čine srećnim i radosnim.

Menadžer trubača očekuje vaš poziv

Osim u Srbiji sviramo u celoj Evropi, u svim državama bivše Jugoslavije, u celoj regiji. Gde god želite i gde god pravite slavlje naš menadžer je spreman da se vama se dogovori o svim detaljima. Iznajmljivanje trubača za proslave i svadbe, za krštenje. Trubači su tu i za proslave pobede u sportu kao i za snimanje pesama i spotova, radio i TV emisija. Pozovite, recite šta očekujete i naš orkestar po dogovoru stiže tačno na vreme.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi