TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Koliko koštaju trubači?

Orkestar trubača pobednik festivala u Guči, orkestar koji je redovan gost novih popularnih TV emisija i koji je često gost mnogih estradnih umetnika na njihovim koncertima možete angažovati po veoma povoljnim cenama.

Nastup na RTS

Trubača ima raznih, orkestri mogu biti popularni ili manje popularni ali takođe kvalitetniji i manje kvalitetniji. Nije popularnost uvek garancija kvaliteta ali se retko dešava da orkestar koji je kvalitetan, koji dobro svira ne postane popularan i ne dobije nagrade.

Zato naš orkestar koji postoji 20 godina i koji je sastavljen od članova, trubača koji potiču upravo iz trubačkih porodica u kojima se truba neguje i voli je za kratko vreme osvojio veliki broj nagrada i medalja, pobedio na festivalima trubača i gostovao na mnogim najpoznatijim i najvećim televizijama.

Rezervacija trubači cena?

Naš orkestar može ponuditi dolazak trubača različite cene. Sastavljen od članova koji su spremni da na vašem slavlju ponosno obeleže sve važne trenutke, cena trubača često zavisi i od sezone to jest doba godine. U toku vansezone cene trubača su niže jer se trudimo da imamo posla u toku cele godine. Na taj način najbolji trubači Srbije mogu po povoljnim cenama gostovati na vašem slavlju ali takođe nemojte zaboraviti da što god ranije rezervišete dolazak trubača a pogotovo ukoliko uplatite avans cena može biti povoljna.

Bez obzira da li želite provod za najlepši dan ili najluđu noć, orkestar Marka Danića će učiniti kao i do sada da vaše slavlje bude nezaboravno.

Neka vaši gosti, vaša porodica, kumovi, najmiliji, uživaju u svakom trenutku slavlja.

Zato možete već danas da nas pozovete i da odaberete pesme sa našeg repertoara a one su poređane sa listama pesama za veselja, za slavlja, za punoletstva, veridbe, krštenja dece i mnoge druge svečane prilike.

Iskusan orkestar trubača po vašem pozivu dolazi u vaš grad, u vaše mesto, kod vaše kuće da dočekuje goste, kod opštine da proslavite sklapanje braka, kod crkve ili manastira, na svadbi, kad se torta iznosi pred goste.

Koje pesme sviraju trubači na veselju?

Na slavlju svi očekuju dobru muziku a pozivom našeg trubačkog orkestra vaši gosti imaće odličan izbor pesama i kola. Sve pesme koje volite, od domaćih i narodnih, zabavnih, pop i rok, džez muzika, do stranih pesama i hitova iz filmova. Od nas možete da naručite svaku pesmu, a mi ćemo svirati po vašoj želji i po redosledu koju vi tražite. Pogledajte repertoar trubačkih pesama i predložite i pesme koje želite – gosti će na vašem slavlju uživati u izvođenju pesama i kola najboljeg orkestra Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi