TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Vrhunski trubači garantuju nezaboravan provod

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo vrhunske trubače koji sviraju na svim vrstama veselja i čine sve prisutne srećnim i radosnim. Kada su vam potrebni najbolji trubači budite sigurni da uz naš orkestar možete da se radujete i da se veselite jer smo najbolji za sve vrste slavlja. Uživanje uz trubače je ono što vam uvek možemo preporučiti a orkestar za veselja, svadbe, rođendane, punoletstva i ostala slavlja će vama i vašim gostima prirediti nezaboravan provod.

Trubači Marka Danića kod opštine

Trubači za venčanja

Orkestar kvalitetnih muzičara trubača je na okupu kako bi vašim gostima svaki trenutak proslave bio najsrećniji a kako bi ste vi kao domaćin bili jako zadovoljni. Uz najbolju trubače u Srbiji i zemljama okruženja vaše će veselje biti najbolji događaj. Svi će se radovati slavlju.

Spisak pesama za trubače

Kako bi smo vam izašli u susret napravili smo listu pesama koja vam može olakšati pronalaženje prave pesme za slavlje. Ako poželite da uživate u najboljem slavlju, u najboljem provodu, da se veselite zajedno sa vašim najmilijima, budite sigurni da će orkestar trubača vaše veselje uveličati najboljom muzikom.

Ne samo da sviramo najbolje od svih trubača u Srbiji već i u zemljama okruženja gde nas uvek pozivaju na razne vrste proslava i svečanosti. Svi uživaju uz orkestar Marka Danića jer uz našu svirku zabavi nikad nema kraja. Mi smo iskusan orkestar proverenog kvaliteta koji je svirao na hiljadama proslava kako u Srbiji tako i u Evropskim državama.

Na svakom smo veselju vrhunskim izvođenjem trubačkih pesama ulepšali slavlje. Uz najbolju muziku i najbolje trubače svako je veselje događaj o kome se priča, jer je iskustvo, znanje, talenat i iznad svega uvežbavanje novih pesama do savršenstva sve zajedno učinilo da naša muzika bude savršena.

Najava iznošenja torte

Trubači u svdbenoj sali

Trubači za veselje u svadbenoj sali

Trubači najavljuju iznošenje torte pred goste u dogovoru sa domaćinom, sa slavljenicima naš orkestar ulazi u salu u trenutku kada se torta iznosi pred goste i najboljom pesmom koji ste vi odabrali upotpunjuje ovaj svečani trenutak vašeg slavlja. Bilo da se radi o proslavi punoletstva, krštenja, veridba, svadbena proslava ili proslave nekim drugim povodom, trubači će tortu najaviti svečanom muzikom a osim toga odsvirati po vašoj i želji vaših gostu još nekoliko pesama i kola i dodatno podići atmosferu na veselju.

Uz najbolje trubače svaki događaj dobija poseban značaj pa ćete zato veoma lako uz nas i našu muziku imati najlepši provod.

Možete nam se javiti putem telefona ili porukom na Viber ili WhatsApp radi dogovora o detaljima dolaska na slavija.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi