TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Uz trubačku muziku zabava nikad ne prestaje

Uz trubače se najbolje veseli a mnogobrojni trubački orkestri koji su svirali još od pojave trube u Srbiji dokazali su svojim nastupima da su trubači neprevaziđeni kada je u pitanju veselje.

Veselju nema kraja jer orkestar Marka Danića će se potruditi da najboljom svirkom razveseli sve prisutne, da gosti uživaju, da se raduju, da se vesele.

Trubači na svadbenom veselju

Uvek se uz trubače okupe brojni svatovi, uvek se vesele i raduju jer truba je instrument koji ima svoju dušu, koji može da na najbolji način prenese emocije u srca svih ljudi. Uz trubu se svi raduju kao jedan, svi se vesele i uživaju u najboljoj trubačkoj muzici, u najboljim hitovima srpske muzije, novim i starim pesama i kolima. Uz nas će želje vaših gostiju biti ispunjene na opštu radost i zadovoljstvo.

Orkestar najboljih trubača je vama na raspolaganju da na vašem srećnom i radosnom događaju nastupamo i uz najbolju muziku podignemo atmosferu na proslavi.

Uz trubače i trubačku muziku lepše se slavi i svi uživaju u najboljem orkestru Marka Danića, orkestru koji je osvojio mnogobrojne nagrade, koje je nastupao u rijalitiju Parovi kao i u emisiji Žikina šarenica i koji je najbolji izbor za svako vaše slavlje.

Ako želite da se ori trubačka, muzika da se čuju najlepše pesme i najbolja kola, da se gosti se spontano uhvate u kolo i igraju ispred opštine, ispred crkve ili manastira onda sve ćete biti sigurni kada pozovete orkestar Marka Danića da svojim prisustvom ulepša vaše slavlje.

Kako da angažujete naš orkestar

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a, pošaljite nam poruku ili da pošaljite poruku putem sms-a i mi ćemo odmah odgovoriti. Možete nas pozvati u bilo kom trenutku i sa nama se dogovoriti o tačnom vremenu i mestu nastupa.

Naš orkestar svira po vašoj želji sve pesme koje vaši gosti i Vi poželite ili na osnovu unapred određene vaše liste pesama. Najlepše sviramo da vašim gostima priredimo najbolje zadovoljstvo. Orkestar je spreman da ulepša svako vaše slavlje najboljom trubačkom muzikom i po vašem rasporedu.

Na svadbenom veselju sviramo u celini ili pauzama kada se glavni orkestar odmara. Uz našu trubačku muziku se atmosfera na veselju podigne za kratko vreme i svi se raduju.

Naš trubački orkestar je iskusan orkestar, koji postoji više od 20 godina i na mnogim koncertima nastupali smo sa najpoznatijim estradnim umetnicima koje su nas pozivali da dođemo na njihove nastupe da skupa podignemo atmosferu na koncertu. Takođe, nastupali smo i na televiziji, učestvovali na takmičenjima, osvojili mnogobrojne nagrade od kojih nam je najdraža pobeda na festivalu Dragačevska truba u Guči.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi