TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Uvek su trubači znali da unesu radost na svako veselje

Ako želite da uživate, da se veselite, da slavite i da u najboljem raspoloženju provedete vaše najvažnije trenutke, sigurni smo da ćete uz trubače našeg orkestra uživati u svakom momentu.

Mnogi od vas traže trubači oglasi da bi pronašli savršen orkestar u velikom broju orkestara koji nastupaju na slavljima.

Međutim na oglasima ne možete da čujete kako trubači sviraju jer oglasni sajtovi dopuštaju samo da se postave fotografije i tekst a mi vam dajemo i snimak sa svadbenog veselja gde ćete videti kako orkestar Marka Danića svira na proslavi.

Kako bi se reklo da slika govori više od hiljadu reči a za video bi se moglo reći i milion reci. Uživajte uz zvuke truba vrhunskog orkestra koji je mnogobrojne nagrade osvojio tokom višegodišnje karijere.

Orkestar koga poznaje ceo Balkan na vaše slavlje dolazi sa jednim važnim ciljem a to je da vaši gosti uživaju u svakom trenutku slavlja uz vrhunske majstore trube.

Bilo da pravite veselje povodom krštenja, veridbe, venčanja, svadbene proslave ili godišnjice braka u jedno budite sigurni da je naš orkestar najbolji.

Nisu džabe najveće nacionalna televizije našem orkestru uputile poziv u svoje emisije a mnogi estradni umetnici nas pozivali na svoje koncerte.

Svi znaju i svi su se već uverili da su trubači Marka Danića vrhunskog kvaliteta. Zato i vi budite slavljenik koji će moći da se pohvalim da je na svom slavlju pozvao vrhunski trubački sastav.

Bilo da pravite slavlje u proleće, leto, jesen ili zimu naš orkestar je uvek spreman da ispoštuje svaki vaš zahtev i danna vaše slavlje dođe sa vrhunskim sastavom, članovima koji su iskusni i trube sviraju već dugi niz godina.

Nagrađivane trube orkestra Marka Danića će na vašem slavlju pokazati svu lepotu narodne i zabavne muzike, umetnost sviranja i sposobnost da već od prvog tona odsviranog na trubi podignu atmosferu na vašem slavlju.

Pozovite naš orkestar i uverite se u kvalitet kao što su se uverili i mnogobrojni vaši gosti koji su nas čuli uživo na veseljima. Poslušajte naše snimke na Youtube-u i videćete da se ubrajamo sa razlogom u vrhunske trubača Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi