TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

U susret veselju – orekestar Marka Danića

Najlepši događaji su pred vama i upravo tražite talentovan, kulturan i iznad svega popularan trubački orkestar da na veselju, vama i vašim gostima ulepša najsrećnije trenutke.

Orkestar Marka Danića je spreman da na svim vrstama vaših veselja, na proslavama, punoletstvima, svadbama i ostalim slavljima, najboljom trubačkom muzikom svaki događaj ulepša kako Vama tako i Vašim najmilijima.

Garanutjemo da će gosti na veselju na kom nastupa orkestar Marka Danića biti zadovoljni i srećni jer orkestar Marka Danića odlično svira sve vrste pesama od onih najstarijih do novih pesama. Pesme koje svira naš orkestar su pesme koje svi vole da slušaju bilo mlado, bilo staro jer mi odlično sviramo sve pesme, kako izvorne pesme, tako i moderne pesme, domaću i stranu muziku, zabavnu muziku i narodna kola.

Trubači za veselja - orkestar Marka Danića

Svako ko čuje sa kakvim žarom svira orkestar Marka Danića će osetiti zadovoljstvo već uz prve zvuke trube jer mi sviramo iz srca. Zato možete biti sigurni da ćemo svaki momenat vašeg veselja ulepšati uz najpopularnije pesme i kola srpske muzike. Vaše veselje će biti događaj o kome će da se priča zato jer na njemu nastupa orkestar Marka Danića.

Naš trubački orkestar je za ovih 20 godina postojanja nastupao na velikom broju proslava, rođendana, veselja, punoletstava i svih ostalih srećnih i radosnih trenutaka kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Orkestar Marka Danića je ulepšao najbolje momente kvalitetnom muzikom. Uživo nastupi orkestra Marka Danića su bili i ostali muzika koja se uvek rado sluša i uz koju se najbolje veseli.

Orkestar Marka Danića se sastoji od 10 vrhunskih trubača koji su majstori svog zanata sa ogromnim iskustvom na svim vrstama veselja i proslava. Orkestar trubači Marka Danića je u prilici da na Vašim srećnim i radosnim događajima, proslavama rođendana, punoletstva, veselja povodom godišnjice braka, krštenja, veridbe i svih ostalih srećnih trenutaka ulepša svaki momenat i učini srećnim i radosnim svako događaj.

Događaji kao što su punoletstva, rođenje deteta, krštenje ili svadbe pravi razlozi da pozovete orkestar Marka Danića koji će vama i vašim gostima ulepšati svaki trenutak i učiniti da uživate uz najbolju muziku trubača i uz najbolje pesme i kola koje poželite.

Javite nam se putem telefona, viber-a ili whatsapp-a.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi