TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubačke pesme za veselja

Toliko je pesama na ovom svetu u ovom momentu. A znamo da pesme i melodije postoje koliko i čovek. Kako odabrati opet najbolje za sebe i svoje goste.

Uvek se pitamo, šta to možemo novo da izmislimo, kako bi baš naše slavlje bilo jedinstveno, drugačije, da se prepričava, da društvene mreže se zapale od nezaboravnih fotografija i video snimaka. Kako da učinimo da gosti na našem slavlju upravo naprave najbolju fotografiju sa kojom će se hvaliti u svakoj drugoj prilici?

Odgovor je uvek bio ispred vas, Najbolji trubači Srbije i Marko Danić mogu da i na vašem slavlju ponove uspehe koje nižu godinama sa najboljim slavljenicima.

Mi smo orkestar trubača koji mnogo godina i sa velikim iskustvom pravi najbolje provode širom Srbije, regiona i Evrope. Nema grada u Evropi u kojem nismo pozivani i nastupali, svi poznati muzičari i pevači poželeli su da uveličamo njihove nastupe, od pevača narodne muzike pa čak i neki od najvećih DJ imena.

Mi smo uspeli kvalitetom izvođenja, da najbolje pesme opet oživimo i pretvorimo svaki događaj u nešto novo, izuzetno i nezaboravno. To su glavno argumenti svih koji nas preporučuju.

Malo ko nije čuo za naše veličanstvene nastupe zbog učestvovanja na svim saborima i festivalima, na privatnim žurkama, slavljima i gradskim trgovima. Od uobičajenih proslava rođendana, svadbi do pobeda u sportu i drugih jedinstvenih proslava. Retko nam se jave ljudi koji bi da se dodatno uvere u naš kvalitet, uputimo ih odmah na vitrinu sa našim zlatnim peharima i priznanjima.

Zbog ljubavi prema muzici i ovom fantastičnom limenom instrumentu, provodi i slavlja sa nama traju u istom radosnom raspoloženju celu noć, uz odabir sa vama najboljih pesama bilo kog žanra, domaće ili strane hitove, vaše je samo da se provedete sa vašim najmilijima i gostima, jer najbolji provod je obezbeđen sa najbojim trubama u Srbiji.

Marko Danić je i sam proglašavan za najbolju trubu Srbije, njegov orkestar samo najbolji trubači, a zajedno sa vama zagarantovan je i najbolji provod o kome će mnogi dugo pričati. Zato odmah nas kontaktirajte, ubeležite svoj dan, zamislite najbolji provod, a mi smo tu da vam to muzikom i pesmom obezbedimo jer mi smo najbolji trubači Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi