TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Šta čini dobar trubački orkestar za veselje?

Svi trubači koji sviraju narodnu trubačku muziku su trubu počeli da sviraju iz ljubavi, iz interesovanja, često od najranijeg detinjstva.

Godine druženja sa trubom, sviranje na veseljima, svadbama, proslavama, punoletstvima, rođendanima i mnogim drugim slavljima čini je da trubači kao muzičari sažive sa instrumentom, da trubu osete i uživaju svirajući.

Dobar trubač i dobar trubački orkestar neće svirati pesme samo tako se to često kaže po pravilu, po notama nego dobar trubač oseća muziku on svira iz duše, svira iz srca, on uživa dok svira pesme za vas i podjednako uživa dok se ljudi oko njega vesele. Dobre trubače pored muzičkog talenta čini i osećaj za muziku.

Trubači svaku pesmu sviraju sa puno osećanja

Kada sviraju na proslavama, trubači se užive u svaku notu, svaku melodiju svirajući vesele i radosne pesme. Taj osećaj je ono što čini trubače tako dobrim muzičarima. Trube je svakako poseban instrument. Ona zna čoveka da uzme pod svoje da ga potpuno pridobije i mnogi trubači kad su počinjali kad su prvi put uzeli trubu u svoje ruke jednostavno neka magija se tu pojavila truba ih je pridobila, osvojila.

Muzika koja se na Balkanu najviše voli i sluša, bez koje nema veselja ni na jednoj proslavi je upravo trubačka muzika. Na trubi se sviraju pesme i kola uz koje se veseli, dočekuje i ispraća rodbina i prijatelji, slave rođendani i godišnjice, punoletstva i krštenja. Bez trubača nijedan bitan trenutak slavlja ne može da prođe. Ako volite trubačku muziku i ako volite da na vašim veseljima budu trubači, pozovite najbolji orkestar trubača, orkestar Marka Danića. Mi se možemo pohvaliti da smo osvojili mnogobrojne nagrade, svirali sa najpoznatijim ličnostima estrade, gostovali na koncertima narodnih muzičara.

Na mnogobrojnim proslavama i festivalima, pred mnogobrojnom publikom u zemlji i inostranstvu osvojili smo nagrade koje su nastale kao proizvod naše ljubavi prema muzici, naše ljubavi prema trubi.

Truba je predivan instrument koji može da prenese najdublja ljudska osećanja, najlepše emocije, da iskaže upravo ono kako se čovek oseća. Uz trubače na vašem veselju uvek ćete imati pravo zadovoljstvo veseleći se uz najveće hitove.

Pozovite trubače za veselja

Nikad nije bilo lakše prirediti veselje za sebe, svoje prijatelje, rodbinu, svoje najmilije. Na vašim veseljima, orkestar najboljih trubača Srbije orkestar Marka Danića će sa zadovoljstvom svirati sve pesme koje vi volite da slušate. Vaše je samo da nam se javite, da nam kažete kada i gde ste planirali da pravite proslavu i koje pesme želite da trubači sviraju. Naravno naš orkestar zna da svira sve pesme po vašem izboru i po vašoj želji i zato nam dan pre proslave možete dati spisak pesama sa redosledom kada koju pesmu želite da sviramo. Vaši gosti biće oduševljeni a vi ćete uživati uz najlepšu muziku trubača na veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi