TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Prepustite se slavlju uz najbolje trubače Marka Danića

Uz najbolje trubače uvek možete biti sigurni da će vaše slavlje biti događaj o kome se rado priča jer su gosti uživali na vašem veselju. Orkestar najboljih trubača za venčanja, svadbe i sve ostale srećne i radosne događaje je spreman da uz izvođenje najbolje trubačke muzike ulepša sve vaše srećne trenutke.

Trubači za veselja na moru

Kako bi ste uživali u najboljoj muzici vi i vaši gosti, prijatelji i rodbina sve što treba je da nas pozovete. Angažujte najbolji orkestar trubača Marka Danića i zajedno sa vašim gostima prepustite se slavlju i veselju uz najbolju muziku kako se samo poželeti može. Orkestar marka Danica je spreman za Vaš poziv i radujemo se svakom trenutku sviranja na vašoj proslavi. Naša muzika dopire do srca svih ljudi, šireći emocije zadovoljstva i sreće a naše najveće zadovoljstvo je kada vidimo srećna licu gostiju, kada vidimo ljude kako su zaigrali uz najlepša kola, kako se vesele uz najveće hitove trubačke muzike na vašoj proslavi.

Izborom najboljih trubača za venčanje ne samo da ćete svojim gostima, prijateljima i rodbini upriličiti pravo zadovoljstvo već će i snimak vašeg venčanja ostati za buduća pokolenja i svi će videti vašu sreću i radost. Orkestar trubača Marka Danića je spreman da na svakoj vašoj svečanosti, svakom srećnom događaju ulepša trenutke najboljom muzikom. Bilo da volite domaću muziku ili stranu, estradne hitove ili starogradsku i izvornu muziku, budite uvereni da naš trubački orkestar odlično svira sve vrste pesama od starih do novih, od domaćih do stranih.

Mi smo orkestar sa iskustvom, trubači koji su svirali na svim vrstama veselja i proslava kako u Srbiji tako i u zemljama okruženja. Uživajte u svakom momentu veselja kad nastupa orkestar Marka Danića.

Trubači se najviše pozivaju da nastupe u trenutku iznošenja torte pred goste, dočekivanju i ispraćanju kumova, rodbine, prijatelja praćenju svatova… Naš orkestra svira pesme koje vi poželite. Trubači su uvek tu da podignu atmosferu na svadbi, da sviraju kada se glavni muzički orkestar odmara, da svojom nastupima u trenucima u kojima vi poželite podignu atmosferu do usijanja. Ovo su samo neki primeri kako trubači ulepšavaju trenutke i kako i zašto svaka proslava na kojoj nastupaju trubači Marka Danića uvek bude najbolja.

Pozovite naš orkestar i ćemo mi za vas svirati sve najbolje i najlepše pesme, sve hitove koje god poželite da slušate i uz koje se najviše veselite. Naš je orkestar sa velikim iskustvom i mnogobrojnim nagradama. Pobednički orkestar Guče za vas svira najbolje i najlepše a sve što treba je da nam se javite i da zakažete trenutak našeg dolaska a mi ćemo ispoštovati svaki dogovor sa vama na obostrano zadovoljstvo. Javite nam se i uživajte uz vrhunsku trubačku muziku kad na Vašoj proslavi nastupaju najbolji trubači Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi