TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači su najomiljeniji orkestar za svadbe, veridbe i sve vrste veselja

Trubači svojim nastupima uvek su umeli da izmame osmeh na licima gostiju i vrhunskom muzikom razvesele sve prisutne. Zato su oduvek od pojave trube u ovim krajevima trubači bili najomiljeniji orkestar za svadbe i veridbe, za sve vrste veselja.

Kada god su ljudi želeli da proslave, da se vesele, da uživaju uz najbolju muziku, znali su da će pozivanjem trubačkog orkestra se radovati, da će slavlje biti do kasnih večernjih sati. Nekada se slavilo po dva, tri dana i trubači su nastupali u svakom trenutku kada treba da razvesele goste i da podignu atmosferu na slavlju.

Naš orkestar, sastavljen od trubačkih majstora je spreman da na vašim veseljima ulepša vama i vašim gostima svaki trenutak. Budite sigurni da će uz nas slavlje biti događaj o kome se priča. Orkestar Marka Danića svira najbolje a to je dokazano i bezbroj puta kada smo nastupali na takmičenjima, na koncertima poznatih estradnih umetnika, na televizijama.

Trubači sviraju pred mladom i mladoženjom
Orkestar se sastoji od 10 vrhunskih trubača koji su profesionalci i koji će vama i gostima pričiniti pravo zadovoljstvo. Trubačka muzika je bila i ostala najbolja za slavlje, da se proveseli, da se raduje, da se igra, peva i da veselje ostane upamćeno kao najmiliji događaj u mnogim srcima.

Naš orkestar svira sve vrste pesama po vašem izboru i vašoj želji. Sviramo starogradsku muziku, izvornu srpsku muziku, srpska kola, stare i nove hitove kao i hitove svih vremena ali i stranu muziku i klasičnu muziku, valcere i popularne svetski hitove. Sve što poželite vi i vaši gosti, orkestar Marka Danića će na vašem veselju svirati na trubi.

Mnogobrojne generacije trubača pokazale su da je truba nenadmašan instrument za svaku vrstu veselja a orkestar Marka Danića svojim nastupima dokazuje da je najbolji orkestar najbolji trubača u Srbiji.

Spremni smo da se sa vama dogovorimo kad god pravite veselje, da sviramo po vašoj želji, pesme po vašoj listi i da vaše goste i slavljenike razveselimo najboljom trubačkom muzikom. Bilo da se radi o venčanju, proslavi ili nekom drugom veselju, vrhunski trubački orkestar Marka Danića je najbolji izbor.

Imate priliku da goste usrećite i ulepšate slavlje pozivanjem najboljih trubača u Srbiji putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a ili SMS poruke. Javite nam ss kako god vama najviše odgovara a mi ćemo odmah odgovoriti i verujemo veoma brzo se dogovoriti o vremenu i mestu nastupa. Pozovite nas i uživajte sa vašim gostima jer trubači Marka Danića su najbolji izbor.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi