TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najlepša narodna muzika za proslave

Narodna muzika kao i izvorna Srpska muzika je najdominantnija vrsta muzike na svim vrstama veselja. Trubački orkestar Marka Danića savršeno dobro svira sve narodne pesme na svadbama, punoletstvima i proslavama.

Narodna muzika nastala je iz naroda a mnoge pesme su napisali pesnici zaboravljeni u starim vremenima. Pesme su se prenosile sa kolena na koleno, menjale se u zavisnosti od vremena i dešavanja. Mnoge narodne pesme pevaju o ljubavi, lepotama sela, livadama i šumama.

Ukoliko želite da se na vašoj proslavi čuje najbolja muzika, muzika kakva će se vašim gostima i vama najviše dopasti, budite sigurni da će trubački orkestar Marka Danića ispuniti svako vaše očekivanje i odličnom svirkom učiniti da vaši gosti i vi budete zadovoljni.

Starinske pesme, kafanske pesme i novi hitovi, sve je to muzika koja se najviše traži i koje ljudi najviše vole da slušaju.

Iz velikog broja narodnih pesama koje naš orkestar odlično svira na veseljima jedan deo se izdvaja po svojoj lepoti melodije i ritma – pesme koje su hitovi svih vremena najviše se traže i naš trubački orkestar sa zadovoljstvom svira najbolje hitove na vašoj proslavi.

Trubači Marka Danića

Pozovite nas i uverite se u nenadmašan muzički kvalitet našeg trubačkog orkestra na Vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi