TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zagreb za sve vaše proslave – orkestar Marka Danića

Svi koji vole slavlja, svi koji vole provode i oni koji vole dobro raspoloženje odlično znaju da bez trubači Zagreb nema pravog veselja a to znaju i svi koji su nas gledali i slušali bilo na televiziji, na internetu ili uživo na slavljima ili manifestacijama na kojima smo nastupaju tokom naše višegodišnje karijere.

Trubački orkestar

Dve decenije nastupa je za nama, dve decenije vrhunskih slavlja, vrhunske atmosfere, odličnog raspoloženja.

Članovi našeg trubačkog sastava su profesionalci na svom instrumentu i uvek vam mogu garantovati da će svaka pesma i svako kolo koje poželite, uz koje volite da se veselite biti odsvirano na najbolji način. Zbog toga redovno vežbamo kako bismo i one najnovije pesme mogli odsvirati perfektno i preneti emocije koje na trubama čak deluju lepše nego u originalnom izvođenju.

Zato trubu vole svi jer truba pokreće ljude na veselje.

Uz najbolje raspoloženje i orkestar o kome svi pričaju i govore, vaše će slavlje biti najbolje veselje u celom kraju. Želite li brzu ili laganu muziku, stranu ili domaću, klasičnu ili džez muziku ili možda filmsku muziku ili valcere? Sve što želite mi ćemo svirati za vas. Samo nam recite pesme koje volite i redosled kada želite koju muziku da sviramo a mi ćemo upravo tako svirati na vašem slavlju.

Naš repertoar broji preko 2.000 numera i možete biti sigurni da će trubači Zagreb svirati sve upravo onako kako vi volite.

Za vaše slavlje pripremili smo liste pesama koje će vam olakšati izbor onih najboljih, onih pesama koje su savršene za vašu proslavu.

Vaši prijatelji, familija koja zna za nas, može vam potvrditi da trubači Zagreb uvek ispune svaku želju domaćina. Svako slavlje na kome smo nastupili bilo je poznato u celom kraju a najbolji u *država orkestar Marka Danića je znak dobrog raspoloženja

Mi volimo trubu i sviramo od srca najlepše i najbolje.

Zato nas preporučujete, zato nas pozivaju svi na svoje veselja. I najveće estradne zvezde znaju da je uz naš orkestar vrhunsko raspoloženje zagarantovano.

Pozovite trubače Zagreb

Kada želite da pozovete naš trubački sastav na svoje slavlje sve što je potrebno jeste da nas pozovete putem telefona ili da nam pošaljete poruku na Viber i WhatsApp a mi ćemo vam odgovoriti odmah i u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše slavlje tačka.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi