TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zagreb najbolji trubači Hrvatska

Svi volimo da se veselimo, da se radujemo, da dočekujemo i da ispraćamo, da se u najboljem raspoloženju okupljamo i sa svojim prijateljima i familijom proslavimo nama važne i bitne događaje.

Trubači Zagreb uvek su spremni bili da na svim vrstama slavlja sviraju one pesme koje najviše volite da slušate i uz koje se najviše veselite.

Trubači sa poznatim

Nijedno veselje u Hrvatskoj ne može proći bez trubača jer je već svima poznato da je orkestar Marka Danića osvojio nagrade na festivalu u Guči i pokazao pred publikom koja broj više desetina hiljada ljudi da može da se svrsta u red najboljih trubača koji su ikada postojali.

Trubačka muzika i veselja idu jedno uz drugo i to vam mogu potvrditi svi tko god je na slavlju imao trubače odlično se proveo i gosti su mu čestitali nakon slavlja jer nisu bili u prilici da prisustvuju tako dobrom veselju kao onima na kojima nastupaju proslavljeni trubači umetnici o kojima se priča i govori.

Trubači orkestra Marka Danića

Bilo da pravite veliko ili malo slavlje trubači Zagreb uvek su tu da ulepšaju sve trenutke vašeg veselja i da uz vrhunske pesme i kola vama i vašim gostima u priliče nezaboravan provod.

Kada se na slavljima okupi familija, prijatelji, kumovi, svi imaju jedan cilj da taj dan obeleže u najboljem raspoloženju. Upravo zato su trubači Hrvatske najbolji izbor koji će na vašem veselju svirati sve pesme kola koja vi najviše volite da slušate. Naš repertoar broji preko 2.000 numera u potpunosti će zadovoljiti ukusu svih vaših gostiju.

Mi znamo sve vrste pesama koje vi volite i zato nam možete predložiti listu pesama koje želite da se sviraju određenim redosledom na vašem slavlju ali takođe i tokom veselja birati pesme koje poželite da čujete.

Naš orkestar svira u svim gradovima i regijama Hrvatske ali takođe i u okruženju. Nastupali smo u celoj regiji Balkana kao i u Zapadno evropskim državama.

Često nastupamo na slavljima u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, kao i u Grčkoj, u Sloveniji, Bosni Srbiji, Bugarskoj.

Za sjajan provod trubači Zagreb

Za dobar provod nema granica a orkestar Marka Danića je tu da vaša veselja u Zagrebu podigne na još viši nivo. Odredite datum vašeg slavlja i budite sigurni da ćete se najbolje veseliti u celom kraju i da će se o vašem slavlju pričati i govoriti. Vrhunski majstori trube nastupaju sa ciljem da vama i vašim prijateljima dan slavlja ostane u najlepšem sećanju.

Tu smo kada se iznosi torta, kad goste kada se dočekuje i ispraća, kada se najavljuju glavni događaji slavlja.

Uvek u tačno dogovorenom trenutku trubači Zagreb su spremni da vaše veselje ulepšaju vrhunskim zvucima trube.

Pozovite trubači Zagreb

Zato nam se javite, pozovite nas putem brojeva telefona ili Viber-a ili pošaljite poruku putem WhatsApp-a a mi ćemo odmah odgovoriti i u tačno dogovorenom trenutku nastupati na vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi