TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zagreb – Birajte najbolje

Još u vreme starog veka, u doba stare Grčke i Rima, truba se svirala i uz trubu se veselilo. Uz trubu se radovalo, najavljivali su se najvažniji događaji, započinjalo sportske turniri i svetkovine, državni praznici i obraćanje vladara narodu.

Truba se održala do današnjih dana kao instrument koji je prešao evoluciju od jednostavnog instrumenta koji je svirao samo jedan ton do svog današnjeg oblika. Moderan oblik trube omogućio je da se na njoj mogu odsvirati sve melodije i podignuti atmosfera na svakom veselju.

Trubači Zagreb su vam uvek na raspolaganju

Bilo kojim povodom da organizuje slavlje, orkestar vrhunski Trubači Zagreb vama je na raspolaganju tokom celog dana slavlja. Najlepšom trubačkom muzikom upotpunićemo svaki vaš srećan trenutak. Bilo da pravite privatno veselje ili poslovno slavlje povodom godišnjice firme ili neke druge poslovne proslave budite sigurni da će orkestar Marka Danića u potpunosti zadovoljiti sve vaše želje.

Prva nagrada na festivalu u Guči

Naš orkestar svi pamte kao trubače koji su u Guči osvojili prvu nagradu a mnogi nas znaju i kao trubače iz Parova jer smo u popularnom rijalitiju nastupili i uživo uz sjajnu svirku ulepšali srećne trenutke. Nastupali smo i na Radio televiziji Srbije u emisiji Žikina šarenica a nastupamo i sa mnogim estradnim zvezdama na njihovim koncertima gde dolazimo kao gostujući orkestar koji podiže atmosferu u publici.

Nastup na RTS

Svi nas znaju i vole jer su se uverili da sviramo najbolje. Pogledajte naše snimke na društvenim mrežama i videćete zašto nas ljudi uvek iznova zovu Trubači Zagreb svaki put kad prave veselja.

Vaši gosti na veselju uživaju da prave najbolje i najlepše snimke, fotografije sa veselja provodeći se i uživajući uz zvuke najboljih trubača orkestra Marka Danića.

Bilo kojim povodom da pravite veselje znajte da će naš orkestar savršenom muzikom i odličnim nastupom ulepšati svaki vas srećan trenutak.

Truba je instrument koja već vekovima označava najvažnije događaje i zato nemojte propustiti da vaš važan dan protekne bez vrhunske muzike najboljih trubača Srbije. Uz zvuke naših truba svi se vesele – domaćin, slavljenici, gosti, prijatelji, kumovi, familija.

Sviramo sve vrste pesama, svu vrstu muzike od kola i izvornih pesama pa do najnovijih modernih hitova estradne muzike. Sviramo i zabavnu muziku, narodnu, džez muziku, stranu muziku, klasičnu muziku i valcere. Sve pesme koje znate, hitove iz filmova, trubači Marka Danića odlično sviraju.

Izgled orkestra Trubači Zagreb

Trubači za veselja na moru

Izgled orkestra je takođe bitan jer nastup trubača osim vrhunske muzike mora da bude praćen i odličnim izgledom članova orkestra. Naš orkestar može doći obučen u elegantna odela ali takođe i u narodnu nošnju ili u ležernu uniformu, farmerke i majice u zavisnosti od godišnjeg doba i od tematike vašeg slavlja.

Sa vođom našeg orkestra Markom Danićem se uvek možete lako dogovoriti a sve što je potrebno jeste da nas pozovete ili pošaljete poruku i mi ćemo vam sve objasniti.

Trubači Zagreb sviraju koliko vi želite

Budite sigurni da je nama glavni cilj da vi budete zadovoljni i da se vaši gosti najbolje provedu. Na svadbenom i drugim veseljima, trubači najčešće sviraju u celinama od po pola sata ili u pauzama kada se glavni orkestar odmara. Važno je reći da će naš orkestar biti na raspolaganju tokom celog dana slavlja i u bilo kom trenutku možete zatražiti da zasviramo pesme i kola i podignemo atmosferu među zvanicama na veselju.

Dočekujemo i ispraćamo goste na veselju, dočekujemo kumove i rodbinu prilikom venčanja i okupljanja svatova. Pratimo svatove kada se odlazi po mladu, sviramo kod opštine i crkve prilikom čina venčanja i u dogovoru sa vama sviramo na svadbenom veselju. Trubački orkestar Marka Danića je dokazao nebrojeno puta da su orkestar koji se rado poziva na sve vrste proslava. Redovno gostujemo kod istih domaćina jer svi već znaju da uz orkestar Marka Danića slavlje bude nezaboravno.

Trubači Zagreb kontakt

Javite nam se bez obzira da li živite u Srbiji ili u regionu. Mi dolazimo u sve gradove, u sva mesta jer trubači Zagreb su spremni da svakom domaćinu prirode nezaboravan provod.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi