TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Hrvatska – Najbolji orkestar za venčanja i veselja

Sigurno ste već čuli za najbolji orkestar za veselja koji je prepoznala i nagradila Guča. Dobitnici nagrade Prva truba Guče, orkestar Trubači Hrvatska svira najbolju muziku za sva vaša slavlja.

Trubači Guče

Kad poželite da organizujete veselje i želite da na veselju nastupi trubački orkestar sastavljen od vrhunskih majstora trube budite sigurni da je orkestar Marka Danića najbolji izbor. Trubači koji će ulepšati svako vaše slavlje, najjači orkestar svira pesme i kola koja vi i vaši gosti poželite na veselju. Sviramk stare i nove pesme, hitovi svih vremena, izvornu narodno muziku, zabavnu muziku najnovije estradne hitove, stranu i džez muziku, filmske hitove, klasičnu muziku i valcere. Trubači Hrvatska znaju sve pesme i kola koja poželite da čujete.

Najpoznatiji trubači Hrvatska

Naš orkestar je savršenom trubačkom muzikom uspeo da osvoji srca svih zvanica na slavljima širom Hrvatske kao i celog regiona. Poznati smo kao najbolji orkestar za venčanja i svadbena veselja, veridbe i sva ostala slavlja. Našom pobedom u Guči dokazali smo da je kvalitet muzike na najvišem nivou. Svirajući instrument koji je poznat od davnina, stvarajući melodije koja dopiru do ljudskog srca i ljudske duše, sigurni smo da ćemo na vašem veselju postići vrhunske uspehe, da će gosti biti zadovoljni što imaju priliku da se tako dobro provesele.

Trubači za svadbe

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Svi vole da se slikaju, da snimaju kako se provode na veselju i da dele snimke na društvenim mrežama a one će biti preplavljene fotografijama sa vašeg veselja. Uz gostovanje proslavljenog orkestra Trubači Hrvatska na vašem slavlju veselje traje dan i noć. Naša strast za sviranje trube podiže atmosferu na svakom slavlju, uz savršenu muziku prepunu ritmova svih krajeva Hrvatske.

Nastupamo na televizijama u popularnim emisijama

Naš orkestar koji postoji dve decenije najlepšim kolima podigao je na noge stotine hiljada ljudi. Svi su čuli orkestar Marka Daniće kako svira i svi do jednog su bili oduševljeni. Uz najbolje trubače i vrhunsku trubačku muziku, veselje traje do kasno u noć jer naš orkestar svira vrhunski svaku pesmu i kolo.

Nastup na RTS

Uz trubači Hrvatska se dočekuju svatovi, trubači prate svadbenu povorku prilikom odlaska po mladu. Uz trubače se veseli kod mladone kuće, veseli se nakon venčanja a u sali kad god je potrebno podići atmosferu kao i kad glavni orkestar pravi pauzu tada trubači zasviraju najlepše pesme.

Iznošenje torte uz trubači Hrvatska

Orkestar Marka Danića najavljaju iznošenje torte pred goste. Uz savršenu muziku, pesme i kola koje želite, orkestar Marka Danića će veselje učiniti događajem o kome se priča. Kada se torta unosi u salu, u tom svečanom trenutku nastupa orkestar trubača i uz pesmu koju ste odabrali najavljuje ovaj svečani trenutak.

Ako želite najbolje za sve vaše goste, pozovite orkestar koji je poznat i priznat u Srbiji i regionu, orkestar koga pozivaju najpoznatiji estradni umetnici na svoje koncerte i koji nosi titulu prvaci Guče. Uživajte u najboljoj muzici na veselju uz najbolji trubački orkestar.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi