TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Hrvatska dolaze da ulepšaju svako slavlje

Veseljima se u Hrvatskoj poklanja velika pažnja a posebno kada dođe vreme pred kraj godine koje je po pravilu vreme slavlja i veselja.

Trubači venčanja

Tokom meseca decembra, veliki broj firmi obeležava i proslavlja novogodišnje praznike, veliki broj klubova pravi proslave povodom pobeda. Naravno organizuju se i manifestacije i razne svečanosti. Na svim slavljima trubači Zagreb pokazali su svoju profesionalnost i vrhunsko trubačko umeće u izvođenju pesama i kola, svih vrsta.Muzika je koju vi želite da slušate i uz koju uživate da se najviše veselite najlepše će biti odsvirana na sjajnim trubama orkestra Marka Danića.

Najbolji trubači Hrvatske

Odlično umeju da podignu atmosferu na svakoj proslavi a to smo tokom naše dve decenije duge karijere učinili bezbroj puta. Iz tog razloga i ne čudi što smo obavezno gosti mnogih manifestacija u regiji kao i u zapadnoj Evropi a televizijske emisije, muzički programi i koncerti estradnih umetnika mesta su na orkestar Marka Danića uvek nastupa.

Rado nas pozivaju svi koji su čuli kako orkestar trubači Hrvatska zvuči bilo uživo na koncertima i manifestacijama ili proslavama, bilo putem televizije.

Možete pogledati i naše nastupe na Youtube i uverićete se da su najbolji trubači upravo pred vama.

Pobede na festivalu trubačke muzike u Guči svrstava nas u vrhunske majstore trube poznate u celom svetu.

Pozivom našeg orkestra imaćete garanciju da će sve proteći upravo onako kako ste zamislili i da ćete se najbolje proveseliti jer naš orkestar odlično svira svu vrstu muzike koju poželite.

Elegantni trubači Zagreb

Trubači sa poznatim

Za vas trubači Zagreb nastupaju upravo u onom trenutku u kome planirate.
Dolazimo odeveni u svečana odela po vašem zahtevu u uniforme koje ste predložili kako bi smo uveličali vašu proslavu i atmosferu podigli do vrhunca.

Članovi našeg orkestra su vrhunski profesionalci koji će ispoštovati sve vaše želje i nastupati upravo onako kako ste vi zamislili.

Možete isplanirati koreografiju, odrediti pesme koje želite da sviramo u određenim trenucima i uvek se osloniti da će naš orkestar ispuniti svako vaše očekivanje.

Svi koji vole dobar zvuk, pravo veselje i uživaju u vrhunskom raspoloženju biće oduševljeni nastupom najboljih trubača u Hrvatskoj.

Pozovite trubače

Naš orkestar uvek možete pozvati ili poslati poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a a mi uvek odgovaramo odmah i u tačno dogovoreno vreme dolazimo na događaj koji ste pripremili.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi