TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Dubrovnik za sva veselja – Hrvatska

Za slavlja o kojima će se pričati dugi niz godina trubači Dubrovnik spremni su da najboljim izvođenjem vaših omiljenih pesama ulepšaju atmosferu i veselje podignu na viši nivo.

Kad se slavi i kad se veseli, svi u Hrvatska znaju da su trubači majstori svog zanata uvek dobrodošli na slavlje povodom rođendana, venčanja, godišnjice braka kao i mnogih drugih proslava.

Trubači za veselja Marka Danića

Privatna ili veselja povodom posla povod su da se vrhunski trubački orkestar kojeg preporučuju svi pojavi na vašem slavlju.

Mi smo pobednici festivala u Guči, orkestar koji se redovno poziva na televizije da svira sa poznatim estradnim umetnicima kao i na mnogobrojne festivale u celoj Evropi.

Za orkestar Marka Danića čuli su svi koji prate zvuk pravog veselja, zvuke trube, instrumenta koji se više vekova koristi da najavi važne i srećne događaje.

Kad se začuju zvuci prve trube, veselje može da počne

A na veselju vaši će se gosti radovati kada čuju svoju omiljenu muziku izvedenu na ovom predivnom duvačkom instrumentu.

Zato i ne čudi atmosfera stotine hiljada posetilaca na Dragačevskom saboru trube jer ljudi jednostavno vole dobro veselje i dobar provod a naš orkestar vam to može garantovati.

Ako volite domaću narodnu muziku ili volite stranu muziku, zabavnu, klasičnu ili džez, pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da će svaka pesma biti perfektno odsvirana i da će repertoar koji broji više od 2.000 numera udovoljiti ukusima svih vaših zvanica.

Trubači sa poznatim

Mi sviramo od srca i zato je svaka pesma povod da se veselite, da svi gosti ustanu na noge i da u odličnoj atmosferi proslavite vaš srećan i radostan trenutak.

Uz najbolje trubači Dubrovnik vaše slavlje će biti najbolji događaj o kome će se pričati priče, sa koga će gosti prezadovoljni atmosferom koju ste priredili i sa neizmerim zadovoljstvom deliti fotografije i video snimke sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Svi koji vas poznaju znaće da ste priredili odličan provod.

Ono što pamtimo su emocije koje osetimo na veseljima a trubači Hrvatska na vašem slavlju vam daju garanciju da će svi vaše veselje zapamtiti po najboljem zvucima trube orkestra Marka Danića.

Ako želite da se o vama kao domaćinu priča, da vam se gosti zahvaljuju na izboru vrhunskog orkestra pozovite nas putem telefona ili Viber-a ili na pošaljite poruku na WhatsApp a mi ćemo vam odmah odgovoriti i u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše slavlje.

Naš orkestar uvek ispoštuje svaku datu reč i sa nama imate garanciju vrhunskog provoda.

Javite nam se i uživajte u veselju koje je pred vama

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi