TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji Trubači za doček Nove Godine

Nova Godina je praznik kada se ljudi vesele, vole, opuštaju i zaboravljaju na brige i probleme. Uz osećanje sveopšteg veselja trubači su uvek dobrodošli.

Trubači su u stanju da proslavu Nove Godine učine najveselijim trenutkom u životu, a posebno kada se nazdravlja i slavlje dostigne vrhunac.

Flaša šampanjca za doček Nove Godine i šešir
Najbolji momenat Nove Godine je onaj kada se čestita i nazdravlja. Momenat uz one koje volite je još bolji ako su blizu vas trubači koji sviraju prave hitove najboljih pesama.

Nova Godina se dočekuje u mnogim barovima, kafanama, restoranima i drugim objektima, a mnogi dočekuju Novu Godinu kod kuće. Proslava Nove Godine je najveselija kada trubači sviraju sve što poželite.

Trubači su orkestar koji muzikom zna da napravi dobru i opuštenu atmosferu. Samo trubači za Novu Godinu se dugo pamte i čine trenutak, kada se Nova Godina dočekuje posebnim. Uz novogodišnje trubače, emocije se šire i radost osvaja sve prisutne.

Trubački orkestar Marka Danića je najbolji trubački orkestar za proslave i veselja u Hrvatskoj. Na vaš poziv orkestar za veselja Marka Danića dolazi da na novogodišnjim proslavama svira na privatnim žurkama, proslavama u restoranima, kafićima, klubovima i na dočeku Nove Godine na otvorenom.

Doček Nove Godine je praznik koji se mora slaviti uz trubače i trubački orkestar. Samo najbolji trubači Hrvatske mogu da učine da se na proslavi Nove Godine osjećate vrhunski zadovoljno, jer mi znamo da sviramo svaku vrstu muzike koju vi najviše volite. Popularne pesme nove i stare, domaća i strana muzika,najlepši hitovi svih vremena, sve su to pesme koje trubači Marka Danića umeju za vas da odsviraju i da vama učine sve da bi ste vi bili srećni i zadovoljni.

Nova Godina se dočekuje sa prijateljima, sa rodbinom, sa svojom porodicom. Netko dočekuje Novu Godinu sa svojom verenicom ili verenikom, netko sa svojim kolegama. Kako god i gde god da dočekujete Novu Godinu najbolje je slaviti doček Nove Godine uz trubače.

Dve čaše vina i sveće

Novogodišnji trubači specijalno su pripremljeni da sretne trenutke Nove Godine učine još veselijim i zabavnijim. Trubači su pravi i najbolji izbor za proslave i novogodišnje veselje. Trubači Marka Danića će učiniti sve da vi sa vašim najmilijima uživate u vrhunski kvalitetnoj trubačkoj muzici.

Zato kad želite najbolje veselje za Novu Godinu, pozovite naš trubački orkestar, koji će učiniti sve da vi i vaši najbolji prijatelji uživate u dočeku Nove Godine do ranih jutarnjih sati.

Naš trubački orkestar, sa iskustvom od preko 20 godina, za vas svira najlepše pesme, najveće hitove i najbolju muziku .

Sviramo sve što želite, volite i što vas veseli. Naš orkestar trubača je orkestar sa najvećim repertoarom pesama.

Pozovite nas za doček Nove Godine, za novogodišnju proslavu i uživajte u veselju do ranih jutarnjih sati.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi