TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Sarajevo najbolji orkestar za veselja

Trubači za veselja u Sarajevu sviraju najbolje trubačke pesme na svim proslavama, venčanjima i svadbama u Sarajevu.

Trubači Sarajevo su vrhunski trubači koji znaju da odsviraju najbolje pesme domaće i strane muzike. Trubačka muzika je muzika koja se od starih vremena sluša na ovim prostorima i uvek su ljudi voleli slušati trubače na raznim vrstama slavlja. Naš orkestar sastavljen od najboljih trubača, dolazi da svira na Vašim venčanjima i svadbama u Sarajevu.

Ukoliko želite da se na Vašoj proslavi, krštenju, svadbi i mnogim drugim veseljima u Sarajevu čuju najbolje trube, onda nas pozovite i mi ćemo doći da Vama i Vašim gostima sviramo najbolje pesme, nove i izvorne, hitove i sve što poželite da čujete. Sarajevo je lep grad iz kog je poteklo mnogo poznatih i uspešnih muzičara. Sarajevo je izvor dobre i lepe muzike a trubači su tu da Vam učine zadovoljstvo, da svaka Vaša proslava, da svaki Vaš srećan događaj bude veseo uz kvalitetnu muziku najboljih trubača.

Trubački orkestar za veselja ima više od 20 godina iskustva a Marko Danić kao vođa orkestra će sa svojim trubačima da učini sve Vi budete zadovoljni. Zato su trubači Sarajevo prava prilika da imate najbolju muziku na Vašem veselju. Najbolji trubači Sarajevo će razveseliti sve prisutne na Vašoj proslavi.

Pozovite nas putem Vibera ili WhatsApp ili nam pošaljite poruku. Mi smo uvek online i odgovaramo odmah, zakažite naš dolazak i imaćete najbolju trubačku muziku na veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi