TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Beograd pružaju nezaboravan provod

Svakome su u nekom trenutku prilikom proslave potrebni trubači. Proslava ima mnogo a trubači Beograd dolaze da vama i vašim najmilijima prirede odlično slavlje i nezaboravan provod. Veselje uz trubače je najbolje, veseli se po ceo dan i noć jer su trubačke pesme, vesela muzika odlične melodije koje pokreću na slavlje i odlično raspoloženje.

Trubači za venčanja

Šta odlikuje vrhunske trubače

Od ostalih orkestara nas izdvaja što podjednako dobro sviramo pesme svih pevača, domaću i stranu muziku, kola, narodne i zabavne pesme, stare i nove hitove, džez i stranu muziku. Sve pesme koje vaše goste oduševljavaju čuće se iz naših zlatnih truba. Svi koji su nas čuli znaju da trubu sviramo iz srca, da će sve pesme koje poželite biti odsvirane sa najvećim žarom. Sviramo pesme sa liste pesama koje ste odredili pre slavlja i pesme koje zaželite na veselju.

Okestar vrhunskih trubača nastupa da vas i vaše goste razveseli najboljom muzikom

Za svaku beogradsku opštinu dolazak trubača je pravi događaj. Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin. U vašem kraju svi se raduju se jer zvuci trube noseći sa sobom najlepše melodije šire odlično raspoloženje. Zakažite naš dolazak i budite sigurni da ćemo najboljim muzikom udovoljiti ukusu svih gostiju. Vesele se slavljenici, domaćin, rodbina, prijatelji. Svi se raduju kad svira orkestar prvaka Srbije u Guči.

Guča trubači

Svi nas preporučuju jer znaju naš kvalitet a u to ćete se vrlo brzo i vi uveriti kada naš trubački sastav nastupi na vašem slavlju. Već od pojavljivanja trubača atmosfera se podiže jer svira najbolji trubači Srbije. Mnogi gosti znaju da je orkestar Marka Danića poznat po gostovanju na popularnim televizijama i spada u red najpoznatijih orkestara Srbije. Nastupali smo na mnogobrojnim svečanostima, takmičenjima, svirali pred publikom od desetine hiljada ljudi. Estradni umetnici vole da nastupamo na njihovim koncertima.

Svi vole trubače

Opštepoznato u Srbiji je da se uz trubače najbolje slavi a ljudi čim ugledaju trubače znaju da sledi odličan provod. Odličan provod je ono što će naš orkestar prirediti vama i vašim gostima na slavlju, bilo gde da ga pravite – sali za slavlja, kafiću, restoranu, privatnom objektu ili sali hotela. Naš orkestar svira za vas u svakom mestu, u svakoj opštini. Sviramo specijalno po vašem željama i željama vaših gostiju, rođaka i prijatelja ili po unapred određenom spisku pesama.

Naš orkestar svira sve što poželite da slušate jer repertoar obuhvata preko 2.000 pesama i kola, muziku svih žanrova. Pogledajte spisak pesama za trubače i sigurni smo da će vam biti lako da odaberete one koje vam se sviđaju najviše a u slučaju da nema neke pesme, ne brinite, možda je samo još nismo dodali.

Trubači za veselja nastupaju u Srbiji ali i zemljama okruženja i svim državama Evrope. Sviramo sve pesme, strane hitove, džez i klasičnu muziku. Na vama je samo da se javite, da nas pozovete a mi ćemo u dogovoreno vreme doći da nastupimo na vašem slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi