TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najpopularnije pesme na trubi

Upravo imate priliku da na vašim veselim događajima gostuje najbolji trubački orkestar koji je svojim zaslugama stekao naziv najbolji trubači Srbije.

Sviramo najpopularnije pesme, vrhunski i kvalitetno

Orkestar Marka Danića broji 10 trubača koji su svi vrstani muzičari a vama smo sigurno poznati iz nastupa u emisiji Žikina šarenica kao i uživo nastupa iz rijalitija Parovi.

Nastup na RTS

Orkestar Marka Danića svira sve pesme koje god možete poželeti a vaši gosti će biti oduševljeni kvalitetom trubačke muzike i vrhunskih trubačkih pesama. Bilo da se radi o proslavama punoletstva, veselja povodom veridbe, svadbenih proslava i mnogih drugih srećnih događaja, orkestar Marka Danića je najbolji izbor i vi ćete, sigurni smo biti izuzetno zadovoljni kvalitetom trubačke muzike.

Naš orkestar je vrhunski i sa velikim žarom svira sve vrste pesama koje možete poželeti. Odlično sviramo izvorne pesme, starogradske pesme, stara srpska kola, nove pesme, moderne hitove sa estrade. Sve što se sluša u Srbiji i šire sve to je na našem repertoaru vama na izboru.

Na srećnom i radosnom događaju orkestar Marka Danića kao najbolji trubački orkestar u Srbiji ima veliku obavezu da ispuni svako vaše očekivanje i da svakog vašeg gosta usreći najboljim pesamama. Zato naš orkestar neprestano radi na usavršavanju svog nastupa izvođenja i usvajanjem novih pesama i novih hitova.

Mi smo trubači koji su se proslavili širom Srbije kao i u inostranstvu i naravno državama bivše Jugoslavije. Za Vas smo na raspolaganju da nas pozovete kad god poželite da se najbolje proveselite.

Proslave srećnih i radosni događaji su trenuci kada orkestar Marka Danića nastupa i vrhunskom trubačkom muzikom razveseli svakog gosta. Uz najbolje trubače se najbolje veseli a dokazano je nebrojeno puta da se ulaskom orkestra Marka Danića u svadbenu salu atmosfera na veselju podigne do vrhunca. Uz vrhunski trubački orkestar svi će biti srećni i zadovoljni. Uz najbolju muziku, lepše se proslavlja a orkestar Marka Danića, sa svojom znanjem i iskustvom može u svakom trenutku vama i vašim gostima pružiti nezaboravan provod.

Mi sviramo na venčanjima ispred opštine, crkve, manastira kao i na svadbenim proslavama a posebno smo poznati po svečanom najavljivanju iznošenja torte pred.

Naš orkestar će vama i vašim gostima pričiniti najlepše zadovoljstvo – vaše je samo da nas pozovete, zakažete termin dolaska i uživate u orkestru najboljih trubača u Srbiji.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi