TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Gostovanja na televiziji

Videli ste dobre trubače na televiziji, ko su opet ti trubači u rijaliti programima, sada menjate kanal i na RTS-u opet isti trubači. Drugi put slušate svog omiljenog pevača i opet isti trubači, na koncertima pa i DJ nastupima. Kada ste na najboljim svadbama, krštenjima, veridbama, na gradskim trgovima, rođendanima i nezaboravnim žurkama, uvek kada se najbolje provodite kroz dan do duboko u noć, sa vama su bili najbolje trube Srbije i Marko Danić.

Mnogi naši obožavaoci, i ljubitelji najboljih pesama su nas slušali, gotovo svakodnevno kroz razne nastupe a da nisu bili svesni da prisustvuju upravo najlepšim proslavama i najveselijim trenucima jer su trubački orkestar Marka Danića zajedno sa domaćinima i vama slavili taj dan.

Odlično sviramo Vaše omiljene pesme

Sigurni ste da čujete svoju omiljenu pesmu, ali sada zvuči mnogo bolje, mnogo jače. Do pre koji trenutak niste bili raspoloženi, ali sada imate neodoljivu želju da ustanete i zaigrate, iako ne poznajete mnoge ljude, goste, oko sebe, sada se osećate kao da su svi jedno? Takve proslave i događaje mogu da vam prirede samo najbolji trubači.

Dobitnici smo prestižnih nagrada

Osvajači najprestižnijih priznanja u zemlji i inostranstvu, muzičari od poverenja i toliko godina na medijskoj sceni, orkestar koji svaki nastup iznova i sa željom da se sa vama najbolje provede i svaki put posebno i autentično. To je najbolji trubački orkestar, a sa najboljom trubom Srbije, Markom Danićem, učiniće svaki trenutak posebnim, upravo za vas i vaše najradosnije trenutke koje ćete pamtiti zajedno sa svim gostima.

Veliki broj pesama smo svrstali u gotove i spremne liste za bilo koje veselje, poželite svoju pesmu, napravimo zajedno redosled koji vama, vašem slavlju i gostima najviše odgovara, krenimo u nezaboravne momente radosti i veselja do ranih jutarnih časova. Jer mi znamo sve pesme, imamo dugogodišnje iskustvo na svim vrstema proslava i događaja. Od ličnih, porodičnih, do slava, novih godina, javnih nastupa, privatne žurke, diskoteke, restorani, u dvorani ili na otvorenom. Zbog vas smo najbolji sve ove godine.

Pozovite trubače na veselje

Osigurajte svoj radostan događaj na vreme, obeležite svoju pobedu, uveselite najboljim pesmama svoje drage goste, ostanite zapamćeni kao najbolji domaćin i slavljenik, imate podršku najboljih truba Srbije i Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi