TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Austrija najbolji orkestar trubača za svadbe

Trubači Austrija veoma često imaju pozive da dođu u neki od gradova i mesta širom Austrije. Austrija je jedna od država u kojoj radi veliki broj ljudi sa ovih prostora i zato se veliki broj venčanja i krštenja, rođendana i punoletstava upravo odvija u Austriji.

Kako je svaki rođendan, svako venčanje, svaka svadba i svako punoletstvo vreme kada svi treba da se maksimalno provesele uz dobru muziku svakako se moraju pozvati trubači. Bez trubača nema pravog veselja i zato su tu najbolji trubači za veselja Marka Danića.

Trubači za veselja dolaze u Austriju da na Vašem veselju prenesu zvuke zavičaja, da prenesu radost veselja kako se veseli u balkanskim državama. Austrija je u muzičkom veoma mnogo poznata država i mnogi kompozitori klasične muzike su upravo bili iz Austrije. Ipak se u Austrijskoj narodnoj muzici truba retko koristi što je prava šteta pa austrijanci i ne znaju šta je pravo veselje uz trubače. Trubači za veselja su spremni da na Vaš poziv dođu na svaku proslavu da trubačkom muzikom razvesele sve prisutne svojim znanjem i iskustvom koji su potvrđeni mnogobrojnim nagradama.

Trubači Austrija za veselja sviraju na svim veselim događajima širom Austrije a Vaše je samo da nas pozovete. Mi sviramo najbolju muziku, najbolja kola, najbolje pesme iz Srbije i Bosne, iz svake države Balkana zato što je muzika sa Balkana najbolja muzika za veselja. Trubačka muzika je uvek na svim veseljima muzika koja podiže emocije, koja ljude čini srećnim zadovoljnim jer kad god se pojave trubači, kad god trubači počnu da sviraju najveće hitovr, svi se okupe oko trubača, skaču i igraju, veseleći se uz trubače i trubački orkestar.

Trubači gde god da idu donose sreću i veselje a Vi samo treba da nas pozovete da bi smo došli u Austriju na Vaše vesele događaje i svirali trubačke pesme po Vašoj želji. Najbolji trubači koji dolaze u Austriju kod Vas su spremni, očekujemo Vaš poziv da nam se javite bilo putem Vibera ili WhatsApp aplikacije ili preko telefona jer mi smo uvek online.

Najbolji trubački orkestar dolazi kod Vas da svira kvalitetnu trubačku muziku na svakom Vašem veselju u Austriji u bilo kom gradu u bilo kom mestu trubači su spremni da dođu. Dolaze najbolji trubači Marka Danića po Vašem pozivu u dogovoreno vreme i u dogovorenom trenutku pojavljujemo se na Vašim venčanjima, proslavama, svadbama i ostalim događajima. Zato nas pozovite, pozovite najbolje trubače za veselja Austrija i uživajte u vrhunskoj i kvalitetnoj trubačkoj muzici.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi